ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η ανοικτή έκδοση του Megane της Renault θα ονομάζεται Coupe Cabriolet
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ανοικτή έκδοση του Megane της Renault θα ονομάζεται Coupe Cabriolet

Το νέο Renault Megane Coupe Cabriolet

(8/2/2010)

Στην έκθεση της Γενεύης η Renault θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό την ανοικτή έκδοση του νέου Megane. Το αυτοκίνητο είναι πολύ πιο στιβαρό από την προηγούμενη έκδοση ενώ θα χρησιμοποιεί 6 κινητήρες και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Η οροφή αναδιπλώνεται σε 21 δευτερόλεπτα.

Μετά τις εκδόσεις κουπέ, χάτσμπακ, station wagon και RS, ήλθε και η ώρα για την ανοικτή έκδοση του Megane. To μοντέλο θα ακούει στον κωδικό Coupe Cabriolet και θα χρησιμοποιεί σκληρή γυάλινη οροφή με το μέγεθος του γυαλιού να φτάνει το 0,47 τετραγωνικό μέτρο. Αυτή θα αποθηκεύεται στο πίσω μέρος και η όλη διαδικασία του ηλεκτρουδραυλικού μηχανισμού θα χρειάζεται 21 δευτερόλεπτα. Ο χώρος των αποσκευών έχει χωρητικότητα τα 417 λίτρα με την οροφή κλειστή, ενώ όταν αυτή αποθηκεύεται πίσω ο χώρος μειώνεται στα 211 λίτρα. Το αμάξωμα του ανοικτού Megane έχει ενισχυθεί όσο ακριβώς χρειάζεται ώστε η στιβαρότητα να είναι δεδομένη, ενώ υπάρχει και νέα ηλεκτρική υποβοήθηση στο τιμόνι για καλύτερη αίσθηση στα χέρια του οδηγού. Το συνολικό μήκος του αυτοκινήτου φτάνει τα 4,485 χιλ. όμως η στιβαρότητα του πλαισίου έχει αυξηθεί κατά 80% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, κάτι που με τη σειρά του εξασφαλίζει καλύτερη οδική συμπεριφορά είτε η οροφή είναι ανοικτή είτε κλειστή. Επίσης δεν πρέπει να παραλείψουμε ευκολίες όπως η πόρτα του χώρου των αποσκευών που κλείνει αυτόματα καθώς και τα φώτα ημέρας.

Ο χώρος των αποσκευών ξεκινά από τα 417 λίτρα και καταλήγει στα 211 με την οροφή αποθηκευμένη σε αυτόν

Ο χώρος των αποσκευών ξεκινά από τα 417 λίτρα και καταλήγει στα 211 με την οροφή αποθηκευμένη σε αυτόν

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το νέο Renault Megane CC θα χρησιμοποιεί συνολικά έξι μηχανικά σύνολα (τρία βενζίνης, τρία πετρελαίου). Πρόκειται για τα: 1.6 16V με 110 ίππους και μηχανικό 6τάχυτο κιβώτιο, το 1,4 TCe 130 με 130 ίππους και επίσης μηχανικό 6τάχυτο κιβώτιο, και το 2.0 16V με 140 ίππους και κιβώτιο CVT. Τα σύνολα πετρελαίου είναι: 1,5 dCi 110 DPF με 110 ίππους και χειροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο ή το νέο αυτόματο διπλού συμπλέκτη EDC (Efficient Dual Clutch), το 1,9 dCi 130 DPF με 130 ίππους και μηχανικό 6τάχυτο κιβώτιο, καθώς και το dCi 160 DPF με 160 ίππους και επίσης μηχανικό 6τάχυτο κιβώτιο. Οι πωλήσεις του μοντέλου θα ξεκινήσουν την ευρωπαϊκή αγορά την άνοιξη.
Mercedes
Citroen