Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Ford Ranger του Brett Sloppy του οποίου η τρελή πορεία στοίχισε τη ζωή σε 8 ανθρώπους

Το Ford Ranger του Brett Sloppy του οποίου η τρελή πορεία στοίχισε τη ζωή σε 8 ανθρώπους

Τραγική κατάληξη στο «California 200»

(17/8/2010)

Στον αγώνα California 200 που ξεκίνησε το Σάββατο, η κατάληξη μόλις 3 χιλιόμετρα μετά την εκκίνηση του, ήταν άκρως τραγική. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Brett Sloppy ύστερα από ένα εντυπωσιακό άλμα, ξέφυγε από την πορεία του πέφτοντας πάνω στο πλήθος με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 8 θεατές και να τραυματιστούν ακόμη 12.

Μόλις 3,2 χιλιόμετρα μετά την εκκίνηση του off-road αγώνα «California 200», και σε ένα άλμα το οποίο οι ντόπιοι ονομάζουν «the rockpile», το αυτοκίνητο του Brett Sloppy έχασε τον έλεγχο. Ως αποτέλεσμα το τροποποιημένο Ford Ranger έπεσε πάνω στο πλήθος το οποίο βρισκόταν πολύ κοντά στο δρόμο, σκοτώνοντας επί τόπου 6 θεατές. Σαν να μην έφτανε αυτό όμως, ακόμη δύο θεατές απεβίωσαν κατά τη μεταφορά τους στο ιατρικό κέντρο του πανεπιστημίου Loma Linda, ενώ η σφοδρότητα του ατυχήματος ήταν τέτοια που ακόμη 12 θεατές τραυματίστηκαν, άλλοι ελαφριά και άλλοι βαριά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τα σωστικά συνεργεία έκαναν περί τη μισή ώρα για να προσεγγίσουν το ατύχημα. Διάστημα στο οποίο οι θεατές προσπάθησαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου χρειάστηκε να φυγαδευτεί από το χώρο, αφού αρκετοί από τους πανικόβλητους θεατές άρχισαν να του επιρρίπτουν ευθύνες και να μην φέρονται φιλικά. Τέλος, ο αγώνας έλαβε χώρα στην έρημο Mojave που βρίσκεται μόλις 160 χιλιόμετρα από το Los Angeles.
Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO