Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πρώτη, ανεπίσημη φωτογραφία της νέας Ferrari 612 Scaglietti

Πρώτη, ανεπίσημη φωτογραφία της νέας Ferrari 612 Scaglietti

Ετοιμάζεται η νέα Ferrari 612 Scaglietti

(2/9/2010)

Το επόμενο νέο μοντέλο που πρέπει να περιμένουμε από τη Ferrari είναι η νέα 612 Scaglietti. To μοντέλο θα παρουσιαστεί μέσα στο 2011, ενώ εκτός από εκρηκτικές επιδόσεις και κορυφαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά (δανεισμένα από την 458 Italia), θα έχει και υβριδική έκδοση.

Το μοντέλο θα χρησιμοποιεί 12κύλινδρο κινητήρα με την απόδοση να υπολογίζεται αρχικά στους 550 ίππους, ενώ η υβριδική έκδοση με τον ηλεκτροκινητήρα στο πίσω μέρος, θα προσφέρει επιπλέον 100 ίππους, ανεβάζοντας τη συνολική ιπποδύναμη στους 650 ίππους. H κίνηση θα μεταδίδεται στον πίσω άξονα με τη βοήθεια αυτόματου κιβωτίου F1 διπλού συμπλέκτη, ενώ την ίδια στιγμή το μοντέλο θα επιτυγχάνει μείωση στην κατανάλωση της τάξης του 35% σε σχέση με το αυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει! Ούτως ή άλλος δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Luca di Montezemolo έχει ήδη ανακοινώσει από τον Ιούνιο, ότι το μέλλον της ιταλικής φίρμας θα είναι «υβριδικό», αφού τόσο η επόμενη Enzo, όσο η 599 θα έχουν υβριδικές εκδόσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στον εξωτερικό τομέα, ο συνολικός σχεδιασμός του αυτοκινήτου θα έχει πολλές επιρροές από την 458 Italia, όπως τα αεροδυναμικά βοηθήματα στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, τα εμπρόσθια φανάρια, και τα πλευρικά «νεύρα» στις πόρτες και τα πίσω φτερά, ενώ οι διαστάσεις θα είναι ελαφρώς αυξημένες με κυριότερο το μεταξόνιο. Τέλος, η νέα Scaglietti θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία το καλοκαίρι του 2011.
Mercedes
5 PRAGMATA LINGLONG