Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η κατανάλωση του Opel Astra 1.3 CDTI ecoFLEX πέφτει πλέον στα 3,9 λίτρα/100 χιλιόμετρα!

Η κατανάλωση του Opel Astra 1.3 CDTI ecoFLEX πέφτει πλέον στα 3,9 λίτρα/100 χιλιόμετρα!

Μόλις 3,9 λίτρα κατανάλωση για το Opel Astra!

(14/1/2011)

Το ιδιαίτερα οικονομικό πετρελαιοκίνητο μοντέλο του Γερμανού κατασκευαστή γίνεται ακόμη πιο… οικονομικό. Πρόκειται για την έκδοση Astra 1.3 CDTI ecoFLEX που αποκτά το γνωστό μας σύστημα start&stop και ρίχνει την κατανάλωση αλλά και τις εκπομπές ρύπων που παράγει! Κρίμα που δεν έχει μέλλον στις δικές μας μεγαλουπόλεις!

Τα προηγούμενα εξίσου εντυπωσιακά μεγέθη του πετρελαιοκίνητου Opel Astra 1.3 CDTI ecoFLEX ήταν τα 4,1 λίτρα/100 χιλιόμετρα μέσης τιμής για την κατανάλωση καυσίμου, και τα 109 γρ./χιλιόμετρο για τους ρύπους CO2. H Opel όμως με μια μικρή αλλά σημαντική προσθήκη βελτίωσε ακόμη περισσότερο αυτά τα μεγέθη. Έτσι η μοναδική αλλαγή στον κινητήρα 1,3 λίτρων και 95 ίππων (με 198 Nm ροπής από τις 1.750 σ.α.λ.), περιλαμβάνει την προσθήκη συστήματος start&stop και κάνει πλέον τη συγκεκριμένη έκδοση του Astra ακόμη πιο οικονομική. Η μέση τιμή κατανάλωσης πέφτει λοιπόν στα μόλις 3,9 λίτρα/100 χιλιόμετρα, ενώ αντίστοιχα οι εκπομπές ρύπων CO2 κατεβαίνουν στα 104 γρ./χιλιόμετρο!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Εδώ να θυμίσουμε ότι όλα τα μοντέλα ecoFLEX της Opel εφοδιάζονται με προηγμένες λύσεις που συμβάλλουν στην οικονομία καυσίμου, όπως τα πτερύγια στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου που ελέγχουν τη ροή του αέρα προς το διαμέρισμα του κινητήρα, και η βελτιωμένη αεροδυναμική στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου. Η τιμή του αυτοκινήτου στη Γερμανία ξεκινά από τα 19.780 ευρώ.
Toyota
Autotriti.gr