Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H νέα έκδοση «Bicolore» της Lamborghini Gallardo
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H νέα έκδοση «Bicolore» της Lamborghini Gallardo

Νέα Lamborghini Gallardo Bicolore!

(27/1/2011)

Μετά από τις εκδόσεις Valentino Baldoni, Superleggera, και Performante της Lamborghini Gallardo που είδαμε μέσα στο 2010, με την έναρξη του νέου έτους ακόμη μια έρχεται να συμπληρώσει (;) τη γκάμα του ιταλικού υπεραυτοκινήτου. Πρόκειται για την Bicolore που μόλις παρουσιάστηκε και αποδίδει 560 ίππους.

Το ακριβές όνομα της είναι Lamborghini Gallardo LP 560-4 Bicolore, και το μοντέλο κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην έκθεση του Κατάρ που γίνεται αυτές τις ημέρες. Η Bicolore αφορά τις αγορές της Ευρώπης και στης Ασίας, ενώ όπως μαρτυρά και το όνομα της θα διακρίνεται για τη χαρακτηριστική διχρωμία που διαφοροποιεί το μισό αμάξωμα από τις πόρτες και πάνω. Το χρώμα που θα χρησιμοποιείται από τη μέση και πάνω (κολώνες, οροφή, διαμέρισμα κινητήρα) θα είναι το μαύρο: Noctis Black, ενώ από εκεί και κάτω θα υπάρχει η επιλογή μεταξύ των πέντε διαφορετικών αποχρώσεων: Giallo Midas, Arancio Borealis, Grigio Telesto, Bianco Monocerus και Blu Caelum.

Το χαρακτηριστικό της έκδοσης Bicolore δεν είναι άλλο από τη διχρωμία του αμαξώματος

Το χαρακτηριστικό της έκδοσης Bicolore δεν είναι άλλο από τη διχρωμία του αμαξώματος

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ο γνωστός 10κύλινδρος κινητήρας σε διάταξη V, συνεχίζει να παράγει 560 ίππους, ενώ η μετάδοση περνά σε όλους τους τροχούς. Τα 0-100 χ.α.ω. έρχονται και στην περίπτωση της Bicolore σε μόλις 3,7 δλ. ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 325 χ.α.ω. Σε κάθε περίπτωση το μοντέλο θα χαρακτηρίζεται και για το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού του που θα περιλαμβάνει από GPS και κάμερα οπισθοπορείας, έως θερμαινόμενα καθίσματα και κεραμικά φρένα.
Hyundai
NISSAN