Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το 124 GT θα έχει μια βελτιωμένη εμφάνιση αλλά και μια ελαφριά αύξηση της απόδοσή του.

Το εξωτερικό μέρος θα καλύπτεται από ένα γκρι χρώμα (Alpi Orientali Grey).

H ιταλική μάρκα θα παρουσιάσει και την ειδική έκδοση Abarth 695 Rivale.

Στο εσωτερικό μπορεί κανείς να βρει μια μπλε δερμάτινη ταπετσαρία.

Abarth 124 GT και 695 Rivale στη Γενεύη

1.875 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2018)

Δύο νέα μοντέλα αναμένεται να παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης η Abarth, παρουσιάζοντας το Abarth 124 GT και το Abarth 695 Rivale.

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ιταλική μάρκα, αρχικά θα παρουσιάσει μία νέα ειδική έκδοση του Abarth 124 Spider, η οποία θα περιλαμβάνει μία hardtop οροφή κατασκευασμένη από ανθρακονήματα, ενώ παράλληλα θα προσφέρει προς θέαση του κοινού και το Abarth 695 Rivale, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία σκαφών Riva.
 
Το 124 GT θα έχει μια βελτιωμένη εμφάνιση αλλά και μια ελαφριά αύξηση της απόδοσή του. Το εξωτερικό μέρος θα καλύπτεται από ένα γκρι χρώμα (Alpi Orientali Grey), με τα πλαϊνά καπάκια των καθρεφτών, τις 17αρες ζάντες οι οποίες αφαιρούν τρία κιλά από το συνολικό βάρος, αλλά και την hardtop οροφή να είναι βαμμένες σε ένα σκούρο γκρι χρώμα.
Σε ότι αφορά τον κινητήρα, η ειδική έκδοση του μοντέλου διατηρεί τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 1.4 λίτρων, του Abarth 124, ο οποίος προσφέρει 170 ίππους και 250 Nm ροπής και συνδυάζεται είτε με ένα εξατάχυτο χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο, κάνοντας το 0-100 χλμ./ώρα σε 6.8 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα τα 232 χλμ./ώρα.
 
Εκτός από το Abarth 124 GT η ιταλική μάρκα θα παρουσιάσει και την ειδική κάμπριο έκδοση Abarth 695 Rivale. Το μοντέλο έρχεται με διχρωμία στο αμάξωμά του, η οποία ενώνεται από μια γαλάζια ρίγα, τιμώντας έτσι την ιταλική εταιρεία κατασκευής σκαφών Riva, που ανέπτυξε το μοντέλο μαζί με τη Fiat.
 
Τέλος στο εσωτερικό μπορεί κανείς να βρει μια μπλε δερμάτινη ταπετσαρία και ένα μείγμα ξύλου από σφένδαμο και μαόνι, ενώ υπάρχει και μια μικρή πλάκα, όπως οι ιδιοκτήτες μπορούν να γράψουν το όνομα που θα δώσουν στο αυτοκίνητο, όπως συμβαίνει με τα σκάφη και τα γιότ.

HUYNDAI
Citroen