Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Tο μοντέλο θα έχει την ισχύ περίπου 1927 ίππων!!! και 2396 Nm ροπής, που θα προέρχονται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ ένα σε κάθε άξονα.

Αδιανόητη η ισχύς του Pininfarina PF0

2.003 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2018)

Δείτε τον υπέρογκο αριθμό ίππων που θα διαθέτει το νέο ηλεκτρικό hypercar Pininfarina PF0.

Η Pininfarina συνεχίζει να εργάζεται πάνω στην κατασκευή του ηλεκτρικού hypercar PF0, δίνοντας στη δημοσιότητα σιγά σιγά κάποια από τα στοιχεία που θα έχει το ιταλικό μοντέλο όταν κάνει την επίσημη εμφάνισή του.
 
Όποια πληροφορία έχει κάνει την εμφάνισή της, την έχετε διαβάσει από το autotriti.gr, με τελευταίες κάποιες teaser εικόνες που δημοσιεύτηκαν από την ιταλική φίρμα. Ωστόσο εκτός από τις επίσημες πληροφορίες υπάρχουν και οι διαρροές, με την τελευταία να αφορά την ισχύ που θα έχει το μοντέλο.
Όπως ξέραμε το PF0 θα έπαιρνε ισχύ από ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που θα παρείχε η Rimac, ενώ πρόθεση των ανθρώπων της Automobili Pininfarina ήταν να κατασκευάσουν το πιο ισχυρό ιταλικό αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης οι Ιταλοί θα πετύχουν το σκοπό τους, καθώς όπως αναφέρουν το μοντέλο θα έχει την ισχύ περίπου 1927 ίππων!!! και 2396 Nm ροπής, που θα προέρχονται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ ένα σε κάθε άξονα.
 
Εάν αυτή η πληροφορία επαληθευτεί τότε το PF0 ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι του C_Two hypercar της Rimac των 1.888 ίππων.
 
Όπως και να έχει το Pininfarina PF0 είναι ένα από τα αυτοκίνητα που θα μας απασχολήσει, αλλά μόνο 150 θα είναι οι τυχεροί που θα μπορέσουν να το αγοράσουν, αν βεβαίως διαθέτουν ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ!

ford
Autotriti.gr