ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Renault Clio
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Renault Clio

Αέρας φρεσκάδας για το Clio

2.900 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2017)

Η Renault αποφάσισε να εμπλουτίσει το Clio με νέες καινοτομίες και στοιχεία άνεσης και ευκολίας στη καθημερινή χρήση, με την παραγωγή της νέας έκδοσης να ξεκινά από την Αγγλία.

H Renault ανανέωσε το Clio το περασμένο έτος και αυτή τη στιγμή, έχει ήδη προσθέσει μια εξοπλιστική έκδοση, στο μικρό και δημοφιλές της μοντέλο, το οποίο θα ξεκινήσει τη νέα του εμπορική πορεία από την Μ.Βρετανία.

Renault Clio

Renault Clio

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η ανανεωμένη έκδοση περιλαμβάνει ζάντες 17-ιντσών από κράμα, πλήρη LED φώτα στο εμπρός και πίσω μέρος, αυτόματο έλεγχο κλίματος, θερμαινόμενους και αναδιπλουμένους  καθρέπτες, δερμάτινο τιμόνι, και κάρτα-κλειδί τύπου hands-free.
Επιπροσθέτως διαθέτει θερμαινόμενα-δερμάτινα καθίσματα, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος 360 μοιρών και οθόνη αφής 7 ιντσών.
Η Renault προσφέρει το Clio με επιλογή ανάμεσα σε δυο κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, σε συνδυασμό με ένα αυτόματο είτε ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η Γαλλική φίρμα κοστολογεί τη βασική έκδοση του Clio στις 11.915 λίρες (13.500 ευρώ) και δίνει τη δυνατότητα εγγύησης 4 ετών και το βασικό πακέτο βοήθειας της Renault, αλλά για την «φρέσκια» γενιά η τιμή αυξάνεται κατά 6.000 λίρες (7.500 ευρώ).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
LINGLONG SPORT MASTER 5 PRAGMATA