Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αυτό είναι το πρώτο ιαπωνικό, επιβατικό αεροπλάνο, μετά από μισό αιώνα και το έφτιαξε η Mitsubishi!

Αυτό είναι το πρώτο ιαπωνικό, επιβατικό αεροπλάνο, μετά από μισό αιώνα και το έφτιαξε η Mitsubishi!

Αεροπλάνο Mitsubishi

6.932 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2015)

H Mitsubishi έγραψε ιστορία καθώς έγινε η εταιρεία που κατασκεύασε το πρώτο επιβατικό ιαπωνικό αεροπλάνο, μετά από μισό αιώνα απουσίας των Ιαπώνων.

Mitsubishi Regional Jet (MRJ) είναι το όνομα του πρώτου ιαπωνικού, επιβατικού αεροπλάνου και από το αεροδρόμιο Nagoya ξεκίνησε την παρθενική του πτήση. 
Πρόκειται για ένα δημιούργημα της Mitsubishi Heavy Industries, το οποίο είναι πλέον γεγονός μετά από 10 χρόνια μελέτης, εξέλιξης, δοκιμών και κατασκευής. 
Στο εσωτερικό του μπορούν να φιλοξενηθούν συνολικά 92 άτομα, ενώ στόχος της Mitsubishi είναι με αυτό να γίνει η απαρχή για την ανάσταση της αεροναυπηγικής βιομηχανίας της Ιαπωνίας που χάθηκε μετά το Β` παγκόσμιο πόλεμο.
Σύμφωνα με τη Mitsubishi το δικό της Jet είναι 20% οικονομικότερο από αυτά των ανταγωνιστών, είναι ελαφρύτερο, έχει περισσότερο χώρο στην καμπίνα για αποσκευές και για το κεφάλι των επιβατών, ενώ η αυτονομία του φτάνει τα 3.310 χλμ.
Σκοπός της Mitsubishi είναι το αεροπλάνο της να γίνει δημοφιλές ανάμεσα στις αεροπορικές εταιρείες για πτήσεις εντός Ευρώπης και Η.Π.Α.
Λέτε να το βγάλει και σε έκδοση Evo;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
LEASING PICK UPS