Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Αγκαλιά με τον τίτλο Ogier και Hyundai

2.765 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2020)

O Ogier είναι πολύ κοντά στο να στεφθεί για 7η φορά πρωταθλητής (πρώτη φορά με την Τοyota), ενώ η Hyundai φαίνεται πως δεν θα χάσει τον τίτλο στους Κατασκευαστές.

Πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος είναι ο Sebastien Ogier ενώ από την πλευρά της, η Hyundai είναι κοντά στο να στεφθεί πρωταθλήτρια στους Κατασκευαστές.

Το πρώτο μέρος της δεύτερης μέρας είδε τον Ogier να περνάει στην κορυφή με τον Dani Sordο και τον Evans να τον ακολουθούν. Στο δεύτερο μέρος, το χιόνι και η βροχή έκανε δύσκολο το έργο των οδηγών και ο Evans ήταν αυτός που το «πλήρωσε», καθώς γλίστρησε σε ένα σημείο του οδοστρώματος με συνέπεια να εγκαταλείψει.

Ο επίλογος γράφτηκε υπό το φως των προβολέων στην Monza με τον Ogier να δείχνει πως δεν αστειεύεται και να περνά εντυπωσιακά από σημεία που υπήρχε πάγος. Ο Sordo προσπάθησε να κινηθεί στον ίδιο ρυθμό αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι, με τον Evans να έχει εγκαταλείψει, ο Γάλλος βρίσκεται πολύ κοντά στο 7ο πρωτάθλημά του.

Ο Sordo απέχει 17,8 δεύτερα από τον Ogier στην δεύτερη θέση, ωστόσο αύριο δεν θα πιέσει ώστε να σιγουρέψει την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κατασκευαστών από την Hyundai. To ίδιο θα κάνει και ο Tanak από την τρίτη θέση.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Lappi με Ford Fiesta και αναμένεται αύριο να πιέσει τους πρωτοπόρους ώστε να ανέβει στο βάθρο. Δύσκολη μέρα είχε ο Kalle Rovanpera αλλά βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη και μαζεύει εμπειρίες που θα του φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον.

Λόγω των πολλών εγκαταλείψεων από πληρώματα κορυφαίας κατηγορίας, στις υπόλοιπες θέσεις βρίσκονται οδηγοί με με αυτοκίνητα προδιαγραφών Rally2, ή R5.

Η κατάταξη μετά το τέλος της δεύτερης μέρας: 

 

Toyota
PEUGEOT