Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αγορά αυτοκινήτου: Οι εκπτώσεις που «τρέχουν» ως το τέλος του χρόνου
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αγορά αυτοκινήτου: Οι εκπτώσεις που «τρέχουν» ως το τέλος του χρόνου

11.088 Επισκέψεις στο άρθρο

- Black Friday σε Citroen & Peugeot με προνομιακές τιμές στο επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων
- Πρόγραμμα Blue Days με 8 χρόνια εγγύηση δίνει στα Fiesta, Focus, Puma & Kuga η Ford
- Παίρνεις κάτω από 18 χιλιάρικα το ανανεωμένο Corsa, στα 23.100 «έπεσε» το Mokka
- 700 ευρώ κάτω πήγε το Volkswagen T-Roc

Black Friday σε Citroen & Peugeot με προνομιακές τιμές στο επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων

Προνομιακές τιμές με αφορμή το θεσμό «Black Friday» προσφέρουν στα μοντέλα τους Citroen και Peugeot. Οι μειώσεις τιμών έχουν ισχύ μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, με τους ενδιαφερόμενους να μαθαίνουν αναλυτικά τις τρέχουσες προσφορές από το επίσημο δίκτυο διανομέων της κάθε μάρκας.

Πρόγραμμα Blue Days με 8 χρόνια εγγύηση δίνει η Ford

Όσον αφορά τη Ford, με το πρόγραμμα «Blue Days» δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να αποκτήσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους, ευκολότερα από ποτέ, και με μοναδικά προνόμια. Το Ford Blue Days ισχύει για τα Fiesta, Focus, Puma και το ευρωπαϊκό best-seller Plug-in hybrid Kuga.

Παίρνεις κάτω από 18 χιλιάρικα το ανανεωμένο Corsa, στα 23.100 «έπεσε» το Mokka

Το μικρό SUV Opel Crossland έχει αρχική τιμή τα 19.400 ευρώ στην έκδοση με τον 1,2 turbo βενζινοκινητήρα και το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Μείωση τιμής έχει και το έτερο μικρό SUV, Opel Mokka, που με τρέχουσα προωθητική ενέργεια κοστίζει 23.100 ευρώ, (1,2T 100 PS). Για το τέλος αφήσαμε το προσφάτως ανανεωμένο Opel Corsa. Το γερμανικό μικρό έχει τιμή εκκίνησης στα 17.900 ευρώ στην ατμοσφαιρική έκδοση των 75 ίππων με το 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο.

700 ευρώ κάτω πήγε το Volkswagen T-Roc

Μείωση τιμής της τάξης των 700 ευρώ έχει το best-seller μικρό SUV, Volkswagen T-Roc. Ξεκινά από τα 26.500 ευρώ με τον 1.000άρη TSI των 110 ίππων (6άρι κιβώτιο) στην εισαγωγική έκδοση εξοπλισμού Life. Μάλιστα, με το ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης Auto Credit υπάρχει επιτόκιο 3,9% (έως τις 30/12) και χρηματοδότηση έως 48 μήνες. Πέραν του T-Roc, υπάρχουν εκπτώσεις στα T-Cross (από 22.000 ευρώ) και Tiguan (από 28.900 ευρώ).

Σελίδα 2Black Friday, Ford Blue Days & εκπτώσεις σε Opel, Volkswagen
Σελίδα 3Τι άλλα προγράμματα «τρέχουν» στην αγορά
Hyundai
NISSAN