ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η «πολεμική μηχανή» που ακούει στο όνομα Megane RX.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η «πολεμική μηχανή» που ακούει στο όνομα Megane RX.

Αγωνιστική «απειλή» το Megane RX

3.503 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2017)

H Prodrive θα αναλάβει να χτίσει και να εξελίξει σε μια νέα βάση, το αγωνιστικό Renault Megane, που θα συμμετέχει στους αγώνες World RX το 2018, με τα δημοσιεύματα γύρω από τον Γάλλο οδηγό και πρωταθλητή του Ski Guerlain Chicherit να πληθαίνουν, λόγω της συνεργασίας τους.

Η εταιρεία βελτιωτικής εξέλιξης Prodrive, θα κατασκευάσει και θα αναπτύξει ένα Renault Megane RX Supercar για τη νεοσυσταθείσα ομάδα GCK έτσι ώστε να λάβει μέρος στο Wοrld RX του 2018.

Καθαρόαιμο αγωνιστικό, το οποίο αναμένεται να εντυπωσιάσει στους αγώνες World RX.

Καθαρόαιμο αγωνιστικό, το οποίο αναμένεται να εντυπωσιάσει στους αγώνες World RX.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το νέο Renault Megane IV Supercar θα σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από το μηδέν από τη Βρετανική εταιρεία που εδρεύει στο Banbury και όπως φημολογείται, λόγω της συνεργασίας με τον Γάλλο οδηγό, Guerlain Chicherit, το αγωνιστικό μοντέλο θα τροφοδοτείται από έναν 2λιτρο κινητήρα.

Κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο στη Γαλλία, πριν από την έναρξη των δοκιμών το 2018.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Chicherit σχεδιάζει να λάβει μέρος σε διάφορους αγώνες μέσα στο 2017, αν και ακόμη η ομάδα δεν έχει ανακοινώσει επίσημα με ποιο αυτοκίνητο θα τρέχει ο Γάλλος στο Dakar.
Ο ίδιος δήλωσε πως με τη «σωστή» ομάδα και την κατάλληλη υποστήριξη από την Prodrive, τα αποτελέσματα στους αγώνες θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto