ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Renault Sport κατά καιρούς έχει παράξει μερικά από τα πιο ικανά hot hatch που έχουν κυκλοφορήσει.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Renault Sport κατά καιρούς έχει παράξει μερικά από τα πιο ικανά hot hatch που έχουν κυκλοφορήσει.

Αγωνιστικό από τη Renault;

2.271 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2017)

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής, Monholo Oumar, θέλησε να σχεδιάσει τη μορφή που θα είχε ένα διθέσιο αγωνιστικό πίστας από τη Renault αν αυτή αποφάσιζε να κάνει κάτι τέτοιο και μας το δείχνει μέσα από ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες.

Όταν πρόκειται για την παραγωγή μερικών από τα πιο συναρπαστικά και ικανά hot hatch, λίγοι το κάνουν καλύτερα από τη Renault Sport.

Οι Γάλλοι με την εμπειρία που έχουν θα ήταν ιδανικοί για την κατασκευή ενός τέτοιου αυτοκινήτου.

Οι Γάλλοι με την εμπειρία που έχουν θα ήταν ιδανικοί για την κατασκευή ενός τέτοιου αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Είτε πρόκειται για το συμπαγές Clio είτε για το μεγαλύτερο Megane, το τμήμα της Renault που ασχολείται με τους αγώνες και τα αυτοκίνητα επιδόσεων είναι ειδικό στο είδος, δείχνοντας συνεχώς στις άλλες μάρκες πώς πρέπει να γίνονται τα πράγματα. Η Γαλλική εταιρεία θα μπορούσε επομένως να θεωρηθεί η ιδανικότερη για να λανσάρει ένα ανοιχτό αγωνιστικό εστιασμένο στις πίστες για την ενθουσιώδη πελατειακή της βάση.
 
Με εφαλτήριο αυτές τις σκέψεις, ο Monholo Oumar σχεδίασε μια σύγχρονη έκδοση του Spider που κατασκευαζόταν μέχρι το 1999. Οι πρώτες εικόνες της δημιουργίας του Oumar είχαν κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, αλλά οι τωρινές δείχνουν το αυτοκίνητο με ένα πολύ ταιριαστό κίτρινο χρώμα.
 
Κοιτάζοντάς το από μπροστά, το αυτοκίνητο μοιάζει με το RenaultSport R.S. 01 και το Alpine Vision Gran Turismo Concept και φαίνεται να έχει όλα όσα θα θέλατε από ένα αυτοκίνητο πίστας. Ένα μινιμαλιστικό εσωτερικό, δύο καθίσματα, έλλειψη οροφής, κινητήρα στη μέση και προσαρμοζόμενα αεροδυναμικά στοιχεία.
 
Αν και οι μηχανικοί της Renault Sport θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα πραγματικά αξιόλογο διθέσιο, όπως ακριβώς αυτό, η αλήθεια είναι ότι δεν θα το κάνουν, τουλάχιστον στο προσεχές μέλλον. Βέβαια, αγωνιστικά αυτοκίνητα όπως αυτό κατασκευάζονται γενικά μόνο από μικρές εταιρείες και όχι από εκείνες που πωλούν οχήματα κατά εκατομμύρια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
ODIGOS AGORAS LINGLONG