Το νέο Nissan Juke συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης.

Η νέα πλατφόρμα CMF-B, θα επιτρέψει στη δεύτερη γενιά του ιαπωνικού SUV να παρουσιάσει ηλεκτροκίνητες εκδόσεις.

«Αιχμηρό» & «ηλεκτρισμένο» το Nissan Juke

12.626 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2019)

Το νέο Nissan Juke συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης πριν αποκαλυφθεί στο κοινό η νέα του γενιά, με τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς να το «συλλαμβάνουν» δίνοντας μας μια πρώτη γεύση από τον πιο «αιχμηρό» του σχεδιασμό.

Έχοντας μεταπηδήσει στην πλατφόρμα CMF-B  το νέο Juke αναμένεται να διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό το σχήμα με το οποίο το έχουμε συνηθίσει, ωστόσο από τη στιγμή που μιλάμε για τη νέα του γενιά δεν θα λείψουν από αυτή τα νέα στοιχεία. Ο σχεδιασμός αναμένεται να είναι περισσότερο «αιχμηρός», ενώ τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα με τα οποία το γνωρίσαμε στην πρώτη του γενιά, αλλά και η V-Motion γρίλια θα δίνουν το παρών.
 
Ο πρόβολος θα χαρακτηρίζεται από τα λεπτά φωτιστικά σώματα που θυμίζουν λεπίδες, ενώ στο πίσω μέρος πίσω οι διαφορές είναι ακόμα πιο μεγάλες. Συγκεκριμένα, τα φωτιστικά σώματα έχουν τώρα νέα σχεδίαση θυμίζοντας κάτι από Qashqai, ενώ καινούριος είναι τόσο ο προφυλακτήρας όσο και ο διαχύτης.
 
Η νέα πλατφόρμα CMF-B, θα επιτρέψει στη δεύτερη γενιά του ιαπωνικού SUV να παρουσιάσει ηλεκτροκίνητες εκδόσεις. Έτσι ένα plug-in υβριδικό μοντέλο θεωρείται βέβαιο, ενώ ένα αμιγώς ηλεκτρικό πολύ πιθανό. Επιπλέον η γκάμα των συμβατικών κινητήρων εσωτερικής καύσης θα περιλαμβάνει έναν τούρμπο 3κύλινδρο 1.000άρη βενζινοκινητήρα και ένα μοτέρ ντίζελ 1,5 λίτρων.
 
Στο εσωτερικό το νέο Juke θα έχει μεγαλύτερους χώρους, ενώ θα είναι εξοπλισμένο με περισσότερη τεχνολογία. Μέρος αυτής θα ένα νέο σύστημα infotainment συμβατό με τα Apple CarPlay και Android Auto και συνδυασμένο με οθόνη αφής. Τέλος μία νέα σουίτα τεχνολογίας ασφαλείας θα εμφανιστεί επίσης, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος ProPILOT.  

Toyota
moto