Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Alfa: Το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό snowmobile στον κόσμο, με 175 ίππους

2.106 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2024)
Alfa: Το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό snowmobile στον κόσμο, με 175 ίππους
5 Φωτογραφίες »

- Η σουηδική εταιρεία Vidde με την διάσημη ιταλική Pininfarina δημιούργησαν το πρώτο ηλεκτρικό snowmobile
- Εξοπλισμένο με ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 175 ίππων και αυτονομία 100 χλμ.
- Μπορείτε να κάνετε την βόλτα σας στο χιόνι ακόμα και στους -35 ºC

Η σουηδική εταιρεία Vidde με την διάσημη ιταλική Pininfarina δημιούργησαν το πρώτο ηλεκτρικό snowmobile

Η Vidde, μια σουηδική εταιρεία, ανοίγει νέους δρόμους στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο των μεταφορών, αποκαλύπτοντας το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό snowmobile στον κόσμο με το όνομα Alfa. Το ηλεκτρικό snowmobile έχει φουτουριστική αισθητική και είναι εμπνευσμένο από την διάσημη ιταλική εταιρεία σχεδιασμού αυτοκινήτων Pininfarina, που φημίζεται για τη δουλειά της με μάρκες αυτοκινήτων όπως η Ferrari και η Maserati.

Εξοπλισμένο με ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 175 ίππων και αυτονομία 100 χλμ.

Το Alfa, τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 175 ίππων (130 kW) και  400 Nm ροπής, ενώ υπόσχεται αυτονομία περίπου 100 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση και χρόνο φόρτισης  3,5 ωρών. Επιπλέον, με ήθος  περιβαλλοντικής ευθύνης, έχει κατασκευαστεί με χρήση ανακυκλωμένων υλικών, υπογραμμίζοντας ακόμα περισσότερο την αφοσίωση της Vidde ως προς την ελαχιστοποίηση του οικολογικού της αποτυπώματος.

Μπορείτε να κάνετε την βόλτα σας στο χιόνι ακόμα και στους -35 ºC

Παράλληλα η Vidde, ανταποκρινόμενη στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των ψυχρών κλιμάτων, έχει εφαρμόσει ένα ειδικό σύστημα διαχείρισης θερμότητας, επιτρέποντας στην Alfa να λειτουργεί απρόσκοπτα σε θερμοκρασίες έως και -35ºC και υπόσχεται μια συναρπαστική βόλτα στο χιονισμένο έδαφος. Τέλος, η κομψή και αεροδυναμική του σχεδίαση εξασφαλίζει βέλτιστη ευελιξία ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες, ικανοποιώντας τη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει αξιόπιστη απόδοση παντός καιρού χωρίς συμβιβασμούς στη βιωσιμότητα.

Peugeot - Toyota
NISSAN