ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το e-tron GT concept.

Αλλάζει η γρίλια της Audi

3.554 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2018)

Tα σχέδια της να διαφοροποιήσει το τρόπο που ενσωματώνεται η γνωστή εξαγωνική γρίλια στα μοντέλα της Audi αποκάλυψε υψηλόβαθμο στέλεχος της μάρκας.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της τωρινής σχεδιαστικής ταυτότητας της Audi είναι φυσικά η γιγάντια εξαγωνική γρίλια που εξοπλίζει την συντριπτική πλειοψηφία της γκάμας της. Η γερμανική φίρμα όμως φαίνεται πως ψάχνει να βρει τρόπους να διαφοροποιήσει την σχεδίαση αλλά και την εικόνα των μοντέλων της.

Ο επικεφαλής εξωτερικής Σχεδίασης των μοντέλων της Audi, κ. Andreas Mindt δήλωσε: «Δεν θα υπάρχει στο μέλλον αυτό το μεγάλο ΅ΆστόμαΆΆ. Δεν θα συνεχίσει να μεγαλώνει. Όταν βάφεις την γρίλια μαύρη τότε φαίνεται μεγαλύτερη, αν την βάψεις στο χρώμα του αμαξώματος τότε φαίνεται μικρότερη. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις και έχουμε πολλές ιδέες.»
 
Στο νέο e-tron GT Concept για παράδειγμα, η Αudi έδειξε ότι μπορεί να υιοθετήσει στον πρόβολο μια αρκετά μεγάλη γρίλια αλλά να την κάνει να φαίνεται μικρότερη, τοποθετώντας δίπλα της μεγάλους αεραγωγούς. Ο Mindt σημείωσε σχετικά: «Μπορεί η γρίλια να συγχωνεύεται με τα υπόλοιπα μέρη του προφυλακτήρα. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον.»

Εσείς τι λέτε; Bρίσκετε ενοχλητική ή όχι την μεγάλη εξαγωνική γρίλια στα περισσότερα Audi;
 

Mercedes
LINGLONG SPORT MASTER 5 PRAGMATA