Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο Mike Manley.

Αλλάζει την FCA ο νέος διευθύνων σύμβουλος

2.027 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2018)

Αρκετές αλλαγές σε υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις αναμένεται να συμβούν στον όμιλο της Fiat Chrysler Automobiles.

Τελικά όπως φαίνεται η πρόσληψη του Mike Manley ως διευθύνων σύμβουλος της FCA είναι μόνο η αρχή από μια σειρά αλλαγών στα υψηλόβαθμά στελέχη της εταιρείας που πρόκειται να συμβεί άμεσα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης.
 
Συγκεκριμένα τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούνται πληροφορίες που προέρχονται μέσα από τη πρόσφατη συνάντηση που είχαν οι μέτοχοι του ομίλου και αναφέρουν πως ο νέος CEO, Mike Manley θα προβεί σε αλλαγές. Μάλιστα οι πρώτες προσλήψεις του Manley θα αφορούν τις μάρκες Jeep και Ram στις οποίες πριν την προαγωγή του ήταν επικεφαλής ο ίδιος, αλλά και για τις ζώνες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, όπου ήταν επικεφαλής ο Alfredo Altavilla, ο οποίος παραιτήθηκε αμέσως μετά την προαγωγή του Manley.
Από κει και πέρα αναμένεται να υπάρξει και η πρόσληψη ενός υπεύθυνου για την περιοχή της Βορείου Αμερικής, ωστόσο το μεγαλύτερο ερώτημα που γεννάται είναι αν ο Manley θα ακολουθήσει την ίδια δομή στην γηεσία του ομίλου την οποία παρέλαβε από τον Marchionne.
 
Όπως και να έχει οι αλλαγές είτε αφορούν μόνο πρόσωπα, είτε αφορά και το διοικητικό σχήμα αναμένεται να είναι σημαντικές στη λειτουργία της εταιρείας με τις τελικές αποφάσεις να αναμένονται μέχρι το τέλος του μήνα.

KIA
SEAT XENOIASTOI