Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Την εμπορική επωνυμία της αυτοκινητοβιομηχανίας  Lynk & Co, αμφισβητεί η Ford.

Την εμπορική επωνυμία της αυτοκινητοβιομηχανίας Lynk & Co, αμφισβητεί η Ford.

Αμφισβητεί την επωνυμία της Lynk & Co η Ford

2.381 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2017)

Την εμπορική επωνυμία της αυτοκινητοβιομηχανίας Lynk & Co, αμφισβητεί η Ford, καθώς αυτή παραπέμπει στην ονομασία της μάρκας Lincoln.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η Ford θεωρεί πως το όνομα Lynk & Co (η οποία ανήκει στην Geely) μοιάζει πολύ με αυτό της Lincoln, που θυμίζουμε πως έχει εξαγοραστεί από την αμερικανική εταιρεία, κάτι το οποίο είναι ικανό να μπερδέψει τους πελάτες. Μάλιστα εκπρόσωπος της φίρμας τόνισε σε δηλώσεις του:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
"Η μάρκα Lincoln έχει πλούσια ιστορία 100 ετών και σκοπεύουμε να προστατέψουμε τη φήμη της. Κάνουμε νομικές ενέργειες για να τους εμποδίσουμε να χρησιμοποιήσουν το σήμα που παραβιάζει και το όνομα αλλά και θα προκαλέσει σύγχυση στους πελάτες".
 
Μάλιστα το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ παραχώρησε πρόσφατα στην Ford μια επέκταση μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, για να αντιταχθεί στο εμπορικό σήμα Lynk & Co, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο γραφείο αναφέρει πως ο όμιλος Geely Holding έχει καταθέσει τρεις διαφορετικές αιτήσεις για το όνομα Lynk & Co, με την πρώτη αίτηση να έχει υποβληθεί στις 25 Νοεμβρίου 2016, η οποία δεν είχε δημοσιευτεί μέχρι τις 18 Ιουλίου του τρέχοντος έτους.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει γίνει γνωστό εάν οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ώστε να βρεθεί κάποια λύση.  
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN