Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
5 φωτογραφίες »

To Range Rover Evoque Autobiography.

Αναβάθμιση για τα Discovery Sport και Range Rover Evoque

3.195 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2020)

Στην αναβάθμιση των Discovery Sport και Range Rover Evoque προχώρησε η Land Rover προσφέροντας στα μοντέλα, ένα νέο ήπια υβριδικό πετρελαιοκινητήρα, ανανεωμένο σύστημα ψυχαγωγίας και νέες ειδικές εκδόσεις.


Αμφότερα τα μοντέλα λαμβάνουν τον τετρακύλινδρο ήπια-υβριδικό πετρελαιοκινητήρα 2.0 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με το ηλεκτρικό σύστημα 48V, προσφέροντας μεταξύ άλλων βελτιστοποιημένη οικονομία καυσίμου, όπως αναφέρει η εταιρεία. Στην αρχική έκδοση ο παραπάνω συνδυασμός προσφέρει 165 ίππους και συνδυάζεται είτε με κίνηση στους δύο μπροστινούς τροχούς, είτε με τετρακίνηση μαζί με το προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων.
 
Η δεύτερη πιο ισχυρή έκδοση προσφέρει 200 ίππους, ωστόσο είναι διαθέσιμη μόνο με τετρακίνηση και όντας συνδυασμένο με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Σε αυτή, η μάρκα ισχυρίζεται ότι το Evoque  εκπέμπει 156γρμ. / χλμ. CO2, ενώ το μεγαλύτερο Discovery Sport 163γρμ. / χλμ.   
 
Το Discovery Sport έχει επίσης αποκτήσει και ένα τετρακύλινδρο τούρμπο κινητήρα βενζίνης που προσφέρει 290 ίππους. Το εν λόγω μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων και προσφέρεται στην έκδοση Black. Το Discovery Sport Black βασίζεται στο υπάρχον R-Dynamic S, αλλά αποκτά επιπλέον εξοπλισμό.
 
Σε νέα έκδοση προσφέρεται και το Evoque που προσθέτει στη γκάμα του το Evoque Autobiography. Η νέα έκδοση μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς κινητήρες, ενώ μέρος του εξοπλισμού της είναι οι ζάντες 21 ιντσών, οι προβολείς matrix LED, το θερμαινόμενο τιμόνι, τα αεριζόμενα καθίσματα κ.α.
 
Κλείνοντας να σημειωθεί πως τόσο το Discovery Sport όσο και το Range Rover Evoque έχουν ως στάνταρ το νέο σύστημα ψυχαγωγίας Pivi Pro, αναβαθμίζοντας την ικανότητα συνδεσιμότητας τους. Αμφότερα τα μοντέλα είναι διαθέσιμα για παραγγελία στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας με το Evoque να κοστίζει από 32.100 λίρες (35.673 ευρώ περίπου) και το Discovery Sport από 31.915 λίρες (35.467 ευρώ περίπου).

Toyota
EURONCAP MAXUS