Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το International Harverster Scout.

Το International Harverster Scout.

Αναβιώνει τη μάρκα Scout η VW με ηλεκτρικό SUV και Pick-Up

1.641 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2022)

Νέο ηλεκτρικό Pick-Up και SUV έχει στα σκαριά ο Όμιλος Volkswagen τα οποία μάλιστα θα λανσαριστούν κάτω από το λογότυπο της μάρκας Scout που αναμένεται να αναβιώσει!

Ετοιμάζεται off-road ηλεκτρικό SUV και Pick-Up

Η Volkswagen φουλάρει την γκάμα της με ηλεκτρικά μοντέλα, τα οποία φτάνουν το ένα μετά το άλλο, αφού η γερμανική εταιρεία έχει βάλει ως στόχο τον πλήρη εξηλεκτρισμό της. Στο πλαίσιο αυτό, στα σχέδια των ανθρώπων της εταιρείας υπάρχει η κατασκευή ενός αμιγώς ηλεκτρικού σκληροτράχηλου SUV αλλά και ενός Pick-Up, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θα αναβιώσει η μάρκα «Scout»

Μάλιστα το Μέσο υπογραμμίζει ότι το διοικητικό συμβούλιο του VW Group όχι μόνο θα ανάψει «πράσινο» για την κατασκευή των ηλεκτρικών μοντέλων, αλλά αυτό θα συνδυαστεί με την αναβίωση της μάρκας Scout, ως θυγατρικής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το εν λόγω όνομα είναι γνωστό, κυρίως στις ΗΠΑ, μέσω του off-road SUV, International Harverster Scout, όνομα το οποίο κατέχει πλέον ο Όμιλος VW, μέσω διάφορων εξαγορών εταιρειών που έχουν ακολουθήσει.

Από το 2026 η παραγωγή

Σύμφωνα με την Wall Street Journal η παραγωγή θα ξεκινήσει το 2026, με το πλάνο της VW να προβλέπει την κατασκευή έως και 250.000 οχημάτων Scout ετησίως. Μέσω αυτής της κίνησης ο γερμανικός όμιλος θέλει να αυξήσει το μερίδιό του στην αγορά των ΗΠΑ και φυσικά να κοντραριστεί με άλλες μάρκες όπως οι Ford, Tesla, Rivian και GMC.

Σύντομα οι ανακοινώσεις!
-Ετοιμάζεται να αναβιώσει την μάρκα Scout στις ΗΠΑ η VW, της οποίας έχει τα δικαιώματα.
-Θα το κάνει με δύο ηλεκτρικά μοντέλα, ένα Off-road SUV και ένα Pick-Up.
-To 2026 θα ξεκινήσει η παραγωγή.
Θα μπορέσει η VW να τραβήξει το αμερικανικό κοινό με τα νέα της μοντέλα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Autotriti.gr
OPEL