Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ανακοίνωσε το ηλεκτρικό crossover GT X-Over η Alpine

Ανακοίνωσε το ηλεκτρικό crossover GT X-Over η Alpine

1.614 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2022)

Ένα νέο ηλεκτρικό crossover με την ονομασία GT X-Over ανακοίνωσε η Alpine στο πλαίσιο της μετάβασης που θα κάνει ως μία μάρκα αποκλειστικά ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

«Τρέχει» το πλάνο εξηλεκτρισμού η Alpine

Η Alpine έχει μεγάλα σχέδια για τα επόμενα χρόνια, καθώς η μάρκα στρέφεται προς τα ηλεκτρικά οχήματα, κάτι που φυσικά περιλαμβάνει την επέκταση της γκάμα της. Όπως είναι γνωστό σε πρώτη φάση η Alpine έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό πως μέχρι το 2026 θα έχει παρουσιάσει τρία ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αλλά η Alpine έδωσε επίσης μερικές λεπτομέρειες για το τι πρέπει να περιμένουμε, ανακοινώνοντας ότι ένα νέο crossover είναι επίσης στα «σκαριά».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μέχρι το 2025 στην παραγωγή

Το εν λόγω μοντέλο έχει την ονομασία GT X-Over, τουλάχιστον στη διάρκεια που θα βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης καθώς μετά δεν αποκλείεται να υπάρχει αλλαγή. Μάλιστα η γαλλική μάρκα υπογράμμισε πως η παραγωγή του θα ξεκινήσει μέχρι το 2025. Η Alpine θα κατασκευάσει το crossover στο εργοστάσιό της στη Dieppe, το οποίο θα προσαρμοστεί για να φιλοξενήσει την τελευταία πλατφόρμα CMF-EV από η Συμμαχία Renault-Nissan-Mitsubishi. Στην ίδια πλατφόρμα βασίζεται το νέο ηλεκτρικό crossover Nissan Ariya, επομένως μπορεί να υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ των δύο. Παράλληλα με την ανακοίνωση του επερχόμενου SUV χωρίς ρύπους η γαλλική φίρμα γνωστοποίησε και την αλλαγή του ονόματος του εργοστασίου που πλέον θα λέγεται Manufacture Alpine Dieppe Jean Rédélé.

Ετοιμάζει σπορ αυτοκίνητο και μία «καυτή» έκδοση του Renault 5

Θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια του 2021 η Alpine ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με τη Lotus για να αναπτύξει ένα ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο που θα βασιστεί σε μια αρθρωτή πλατφόρμα που αναπτύχθηκε από τη Lotus. Θα είναι μια νέα έκδοση του A110 και είναι το δεύτερο από τα τρία ηλεκτρικά που περιμένουμε. Το δεύτερο είμαι ένα ηλεκτρικό SUV και το τελευταίο είναι ένα hatchback και πιθανότατα θα είναι μια σπορ έκδοση του Renault 5.

Φορτώνει την γκάμα της με μοντέλα η Alpine.
-Ετοιμάζει ένα νέο ηλεκτρικό crossover.
-Στην παραγωγή έως το 2025.
-Ονομάζεται GT X-Over ωστόσο μελλοντικά η ονομασία του ενδέχεται να αλλάξει.
Θα μπορέσει η Alpine να προσελκύσει περισσότερους πελάτες μετά την στροφή που έκανε προς την ηλεκτροκίνηση;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Autotriti.gr
KIA