Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στη Νορβηγία το εμπορικό ντεμπούτο του νέου Opel Ampera-e

Στη Νορβηγία το εμπορικό ντεμπούτο του νέου Opel Ampera-e

Ανακοινώθηκε το ντεμπούτο του Ampera-e (+video)

2.232 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2016)

Οι ιδιαίτερα αναπτυγμένες υποδομές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, έκαναν τη Νορβηγία ιδανικό προορισμό για το εμπορικό ντεμπούτο του νέου Opel Ampera-e, το οποίο και θα γίνει την άνοιξη του 2017

Από τη Νορβηγία θα αρχίσουν να διατίθενται τα πρώτα Ampera-e, καθώς η Opel ανακοίνωσε τη σκανδιναβική χώρα ως την πρώτη της επιλογή, εξαιτίας της πληθώρας σταθμών ταχυφόρτισης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Οι πρώτες παραδόσεις έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη άνοιξη, με περιορισμένο όγκο, ενώ εντός του 2017, θα λανσαριστεί εμπορικά και σε χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία η Ελβετία, αλλά και οι Κάτω Χώρες. Κατόπιν θα αρχίσει να αυξάνεται η παραγωγή, ώστε προς το τέλος του έτους και το 2018, να έχει διατεθεί σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό χωρών.    
Είναι άγνωστο ακόμη πάντως, αν μέσα σε αυτές θα περιλαμβάνεται και η Ελλάδα.
 
Όσο για το ίδιο το νέο Opel Ampera-e, συνδυάζει πρωτοποριακή τεχνολογία μπαταρίας και λειτουργία με μηδενικούς ρύπους, με μία απολαυστική οδηγική εμπειρία, καθώς η μέγιστη ροπή των 360 Nm υπόσχεται να προσφέρει εντυπωσιακές τιμές επιτάχυνσης και δυνατότητες προσπέρασης.
 
Οι εκκινήσεις από στάση στα φανάρια και η είσοδος στο αυτοκινητόδρομο, θεωρούνται τα βασικά ατού του νέου μοντέλο, το οποίο και επιταχύνει στα 50 χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δεύτερα. Η εν κινήσει επιτάχυνση 80 - 120 χλμ./ώρα για προσπέραση ολοκληρώνεται σε μόλις 4,5 δευτερόλεπτα, κάτι που το κάνει να πλησιάζει τα OPC μοντέλα της φίρμας.
 
Δείτε το σε αγώνα drag με άλλα μοντέλα της Opel:

 


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
ODIGOS AGORAS LINGLONG