Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Ανανεωμένη Mercedes GLB: Τι καινούργιο έχει σε σχέση με πριν;

 Σχολιάστε 
55.725 Επισκέψεις στο άρθρο (17/8/2024)
Ανανεωμένη Mercedes GLB: Τι καινούργιο έχει - οθόνες, κινητήρες, εξοπλισμός
2 Φωτογραφίες »

Ανανεωμένη Mercedes GLB: Τι καινούργιο έχει - οθόνες, κινητήρες, εξοπλισμός

- Τώρα έχει μικρό ηλεκτρικό μοτέρ 13 ίππων για extra ώθηση και οικονομία
- Παραμένει το μόνο premium 7θέσιο οικογενειακό SUV
- Έχει καλύτερο εξοπλισμό, πχ στάνταρ πλέον η οθόνη των 10,25 ιντσών
- Μπορείς να παίξεις παιχνίδια μόνος ή με τους συνεπιβάτες σου

Παραμένει το μόνο premium 7θέσιο οικογενειακό SUV

Η Mercedes GLB ξεχωρίζει στην κατηγορία των οικογενειακών SUV χάρη στο τετραγωνισμένο πίσω μέρος με το αρκετά κάθετο παρμπρίζ που την κάνει πιο επιβλητική, ενώ παράλληλα είναι σε θέση να προσφέρει μεγαλύτερα επίπεδα πρακτικότητας, αφού είναι ένα από τα λίγα SUV σε αυτές τις διαστάσεις που μπορεί να μεταφέρει ακόμη και 7 επιβάτες. Εδώ και λίγους μήνες, η ανανεωμένη GLB είναι διαθέσιμη στην χώρα μας, οπότε είναι ώρα να αναλύσουμε τι νέο φέρνει σε σχέση με πριν.

Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση δεν είναι ριζικές αλλά πετυχαίνουν την αποστολή τους, δηλαδή να κάνουν την ανανεωμένη GLB να δείχνει πιο φρέσκια. Το μοντέλο έχει τώρα ανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα (η AMG Line έχει μεγαλύτερους αεραγωγούς) που συνδυάζεται με περισσότερα προστατευτικά που μαρτυρούν τα off-road γονίδιά του και τα full LED φώτα είναι ανασχεδιασμένα τόσο εμπρός όσο και πίσω και διαθέτουν νέες υπογραφές. Υπάρχουν επίσης τέσσερα νέα σχέδια σε ζάντες από 17 έως 20 ίντσες, καθώς και μια νέα επιλογή μεταλλικού χρώματος Spectral Blue.

Έχει καλύτερο εξοπλισμό, πχ στάνταρ πλέον η οθόνη των 10,25 ιντσών

Μια από τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις της ανανεωμένης GLB βρίσκονται μέσα στην καμπίνα και συγκεκριμένα αφορούν την 10,25 ιντσών οθόνη για το νέας γενιάς σύστημα infotainment MBUX που έρχεται στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις αλλά δεν ελέγχεται πλέον από το σύστημα που βρίσκεται ανάμεσα στα καθίσματα αλλά μόνο με τα κουμπιά πάνω στο τιμόνι και την αφή. Δίπλα της, βρίσκεται σε ρόλο ψηφιακού πίνακα οργάνων μια οθόνη 7 ιντσών (10,25 ιντσών προαιρετικά). Ακόμη, για να ενισχύσει τις επιλογές συνδεσιμότητας, η ανανεωμένη GLB διαθέτει τώρα μια επιπλέον θύρα USB-C, ενώ όλες οι θύρες USB είναι τώρα φωτιζόμενες το βράδυ.

H GLB είναι αναβαθμισμένη επίσης σε ό,τι αφορά τα συστήματα ασφαλείας, αφού προστίθενται πλέον τα συστήματα Active Steering Control που επιτρέπει τον πιο άνετο έλεγχο της υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, απεικόνιση 360 μοιρών για στάθμευση με τη βοήθεια κάμερας και σύστημα Trailer Manoeuvring Assist, το οποίο διευκολύνει τους ελιγμούς με όπισθεν με υποστήριξη κάμερας.


Το νέας γενιάς σύστημα infotainment MBUX συνοδεύεται με οθόνη 10,25 ιντσών σε όλες τις εκδόσεις.
2 Φωτογραφίες »

Το νέας γενιάς σύστημα infotainment MBUX συνοδεύεται με οθόνη 10,25 ιντσών σε όλες τις εκδόσεις.

Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
Autotriti.gr