Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ανανεωμένο Ford Puma: Πού διαφέρει η έκδοση ST-Line από την ST-Line X;

 Σχολιάστε 
(14/9/2024)
Ανανεωμένο Ford Puma: Πού διαφέρει η έκδοση ST-Line από την ST-Line X;
2 Φωτογραφίες »

- Από τη «βασική», το Ford Puma έχει πλούσιο εξοπλισμό με τεράστιες οθόνες
- Οι εκδόσεις ST-Line & ST-Line X έχουν χαμηλωμένη ανάρτηση για πιο fun to drive αίσθηση
- Πορτ-μπαγκάζ που ανοίγει μόνο του, ασύρματη φόρτιση κινητού, εκκίνηση & είσοδο χωρίς κλειδί παίρνεις με την ST-Line X (ανάμεσα σε άλλα)

Από τη «βασική», το Ford Puma έχει πλούσιο εξοπλισμό με τεράστιες οθόνες

Το ανανεωμένο Ford Puma είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, με το AutoΤρίτη να έχει ήδη δοκιμάσει την έκδοση με τον ήπια υβριδικό κινητήρα των 125 ίππων (αυτόματο κιβώτιο), στο εισαγωγική εξοπλιστικό πακέτο Titanium. Ένα πακέτο που μόνο στάνταρ παροχές δεν προσφέρει, διότι οι ηλεκτρικές ευκολίες και οι ανέσεις του θυμίζουν full extra έκδοση. Ενδεικτικά θα αναφερθούμε δύο μεγάλες οθόνες, τον ψηφιακό πίνακα των 12,8 ιντσών και την οθόνη αφής 12 ιντσών με σύστημα πλοήγησης. Κατά τα άλλα, υπάρχουν LED φώτα μπροστά και πίσω με αυτόματη εναλλαγή μεσαίας και μεγάλης σκάλας, θερμαινόμενοι καθρέπτες, φιμέ κρύσταλλα, αυτόματος κλιματισμός, κάμερα οπισθοπορείας, εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμό LED και μία πλούσια σουίτα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Οι εκδόσεις ST-Line & ST-Line X έχουν χαμηλωμένη ανάρτηση για πιο fun to drive αίσθηση

Σε υψηλότερο επίπεδο, υπάρχουν οι εκδόσεις ST-Line και ST-Line X που δεν αναβαθμίζουν μόνο τις παροχές, αλλά βελτιώνουν και την οδηγική αίσθηση. Και το λέμε διότι οι δύο συγκεκριμένες εκδόσεις φέρουν χαμηλωμένη ανάρτηση, η οποία εξασφαλίζει καλύτερο κράτημα και ενισχύει το fun to drive. Συν τοις άλλοις, έχουν και πιο σπορτίφ σχεδίαση σε σχέση με την Titanium, προβάλλοντας ένα πιο δυναμικό πακέτο, σε όλους τους τομείς.


Στο ανανεωμένο Ford Puma το τιμόνι έγινε τετραγωνισμένο έτσι ώστε να βλέπεις τον πίνακα οργάνων και η στεφάνη να μην σου κρύβει το οπτικό πεδίο.
2 Φωτογραφίες »

Στο ανανεωμένο Ford Puma το τιμόνι έγινε τετραγωνισμένο έτσι ώστε να βλέπεις τον πίνακα οργάνων και η στεφάνη να μην σου κρύβει το οπτικό πεδίο.

Πορτ-μπαγκάζ που ανοίγει μόνο του, ασύρματη φόρτιση κινητού, εκκίνηση & είσοδο χωρίς κλειδί παίρνεις με την ST-Line X (ανάμεσα σε άλλα)

Πάμε να δούμε τώρα, τι… διαφορά κάνει αυτό το «X» στο όνομα της εξοπλιστικής έκδοσης. Αρχικά, υπάρχει μία διαφορά στο εσωτερικό, με την έκδοση ST-Line να φέρει υφασμάτινη επένδυση με κόκκινη ραφή, ενώ η Χ έχει ημιδερμάτινη επένδυση Suede με τον ίδιο χρωματισμό. Από εκεί και πέρα, η έκδοση ST-Line X έχει έξτρα:

  • Ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών
  • Δυνατότητα εισόδου χωρίς κλειδί Ford KeyFree
  • Εκκίνηση χωρίς κλειδί Ford Power
  • Κάθισμα συνοδηγού με στήριξη της μέσης
  • Ασύρματη φόρτιση φορητών συσκευών
  • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέφτες με φωτισμό εδάφους αι λαμπτήρα που προβάλει το λογότυπο στο έδαφος
  • Μεγάλο σπόιλερ
  • 18άρες ζάντες αλουμινίου (17 ιντσών στην ST-Line)
  • Παξιμάδια τροχών που ασφαλίζουν

Autotriti.gr
ASFALISH PSILA GRAMMATA