Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
8 φωτογραφίες »

Το ανανεωμένο Navara διακρίνεται άμεσα από το εξερχόμενο μοντέλο, χάρη στα νέα χαρακτηριστικά που φέρει στα δύο άκρα.

Το ανανεωμένο Nissan Navara

20.837 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2020)

Δείτε το ανανεωμένο Nissan Navara που παρουσίασε επίσημα η ιαπωνική μάρκα, δίνοντάς του μια σειρά σημαντικών αναβαθμίσεων σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, αλλά και μία νέα κορυφαία έκδοση.

Το ανανεωμένο Navara διακρίνεται άμεσα από το απερχόμενο μοντέλο, χάρη στα νέα χαρακτηριστικά που φέρει εμπρός και πίσω. Στο μπροστινό μέρος το ιαπωνικό Pick-Up έλαβε μια καινούργια μάσκα και ένα ζευγάρι νέων προβολέων bi-LED που το κάνουν να φαίνεται πιο στιβαρό. Έπειτα, παρατηρούμε νέας σχεδίασης πίσω φώτα, αλλά και άλλα εξαρτήματα, όπως η πόρτα του χώρου φόρτωσης.
 
Εκτός από τη νέα εμφάνιση το ελαφρύ επαγγελματικό της Nissan είναι εξοπλισμένο και με μία σειρά νέων συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται τα Intelligent Forward Collision Warning, Intelligent Emergency Braking και Intelligent Around View Monitor που χρησιμοποιεί τέσσερις κάμερες για να διευκολύνει κατά τη διάρκεια της στάθμευσης ή της ρυμούλκησης. Το εν λόγω σύστημα περιλαμβάνει επίσης και μία οθόνη που μπορεί κάποιος να ελέγχει για κοντινά εμπόδια σε χαμηλές ταχύτητες όταν το μοντέλο βρίσκεται σε λειτουργία τετρακίνησης.
 
Η Nissan ενίσχυσε επίσης τον οπίσθιο άξονα του Navara, αύξησε το ωφέλιμο φορτίο, ενώ ενσωμάτωσε στον πίσω προφυλακτήρα ένα σκαλοπάτι για πιο εύκολη πρόσβαση στην καρότσα. Παράλληλά έχει καταστήσει το μοντέλο πιο ευέλικτο σε χαμηλές ταχύτητες βελτιώνοντας την απόκριση του τιμονιού.
 
Από εκεί και πέρα να σημειωθεί πως στην κορυφή της γκάμας του Navara βρίσκεται το μοντέλο της έκδοσης PRO-4X. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα νέο εξοπλιστικό πακέτο που απευθύνεται σε «λάτρεις της περιπέτειας και ταξιδιώτες που θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινή τους ρουτίνα» προσφέροντας περισσότερα off-road χαρακτηριστικά.
 
Κλείνουμε με το εσωτερικό. εκεί που το νέο τιμόνι και η αναβαθμισμένη οθόνη τους συστήματος ψυχαγωγίας είναι οι μεγαλύτερες αλλαγές. Σε ό,τι αφορά τον κινητήρα δεν υπάρχουν αλλαγές με τον τούρμπο κινητήρα πετρελαίου 2,3 λίτρων που προσφέρει έως 190 ίππους να παραμένει κάτω από το μυώδες καπό του «αγροτικού» της Nissan.

Autotriti.gr
Citroen