Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το «φρεσκάρισμα» του Tesla Model S έρχεται 4 χρόνια από το λανσάρισμα του αυτοκινήτου και κυρίαρχο χαρακτηριστικό της είναι η υιοθέτηση ενός πιο «καθαρού» προσώπου, στα πρότυπα των νέων Model X και Mo
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το «φρεσκάρισμα» του Tesla Model S έρχεται 4 χρόνια από το λανσάρισμα του αυτοκινήτου και κυρίαρχο χαρακτηριστικό της είναι η υιοθέτηση ενός πιο «καθαρού» προσώπου, στα πρότυπα των νέων Model X και Model 3.

Ανανεωμένο Tesla Model S

2.895 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2016)

Η Tesla, έχοντας την κεκτημένη ταχύτητα της επιτυχίας του νέου Model 3, παρουσιάζει και την ανανεωμένη εκδοχή της ηλεκτρικής ναυαρχίδας της, του Model S.

Η Tesla αποκάλυψε στην ιστοσελίδα της την ανανεωμένη εκδοχή της ηλεκτρικής ναυαρχίδας της, του Model S. Το «φρεσκάρισμα» έρχεται 4 χρόνια από το λανσάρισμα του αυτοκινήτου και κυρίαρχο χαρακτηριστικό της είναι η υιοθέτηση ενός πιο «καθαρού» προσώπου, στα πρότυπα των νέων Model X και Model 3. Οι πιο παρατηρητικοί θα δουν και τα αλλαγμένα φωτιστικά σώματα, τα οποία φέρουν 14 προσαρμοζόμενους λαμπτήρες LED.Επιπλέον, εκπρόσωπος της εταιρείας αποκάλυψε πως στο ανανεωμένο Model S θα κάνουν ντεμπούτο και δύο νέοι ξύλινοι διάκοσμοι (Ash Wood Decor και Dark Ash Wood Decor) του εσωτερικού. Από το Model X προέρχεται το σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα HEPA με τη λειτουργία Bioweapon Defense Mode, το οποίο σύμφωνα με την Tesla αφαιρεί τουλάχιστον το 99,97% της μόλυνσης που μπαίνει στην καμπίνα από το περιβάλλον, όντας 100 φορές πιο αποτελεσματικό από τα κοινά φίλτρα.Η Tesla αντικατέστησε τον φορτιστή των 40 amp με έναν 48 amp, επιταχύνοντας τη διαδικασία φόρτισης στο δίκτυο Supercharger. Η μόνη απογοήτευση είναι πως δε θα υπάρξει (προς το παρόν τουλάχιστον) η φημολογούμενη ισχυρότερη έκδοση P100D, η οποία θα έφερε μπαταρία 100 KWh.Οπότε στη βάση της γκάμας παραμένει το πισωκίνητο Tesla Model S P70D με την μπαταρία των 70 kWh, ενώ στην κορυφή βρίσκεται εκ νέου το 4κίνητο Tesla Model S P90D με το Ludicrous Speed Upgrade και μπαταρία 90 kWh. Το λανσάρισμα του αυτοκινήτου προγραμματίζεται να γίνει προς τα τέλη του έτους.

Η Tesla αντικατέστησε τον φορτιστή των 40 amp με έναν 48 amp, επιταχύνοντας τη διαδικασία φόρτισης στο δίκτυο Supercharger.

Η Tesla αντικατέστησε τον φορτιστή των 40 amp με έναν 48 amp, επιταχύνοντας τη διαδικασία φόρτισης στο δίκτυο Supercharger.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
KIA VANS IAA