Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Aνανέωσε με την Mercedes o Ηamilton

2.122 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2021)

Παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να πηγαίνει στην Ferrari ή ακόμα και να αποσύρεται, Mercedes και Hamilton ανακοίνωσαν πως θα συνεργαστούν για ακόμη μια χρονιά.

Ο Lewis Hamilton και η Mercedes ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή να υπογράφει συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα.

Η Mercedes αναφέρει ότι ένα σημαντικό μέρος της νέας συμφωνίας βασίζεται στην κοινή δέσμευση για την προώθηση της διαφορετικότητας στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Οι δύο πλευρές θα ιδρύσουν από κοινού ένα ίδρυμα με σκοπό την ενίσχυση της διαφορετικότητας σε κάθε κατηγορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα βρίσκομαι για 9η χρονιά με την Mercedes», δήλωσε ο Ηamilton. O Βρετανός συνέχισε: «Η ομάδα μας έχει επιτύχει απίστευτα πράγματα και ανυπομονούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα τόσο στην πίστα όσο και έξω από αυτήν. Είμαι ευγνώμων που η Mercedes υποστήριξε την έκκλησή μου για την αντιμετώπιση του αυτού του ζητήματος. Είμαι περήφανος που λέω ότι προχωράμε αυτήν την προσπάθεια φέτος, εγκαινιάζοντας ένα ίδρυμα αφιερωμένο στην διαφορετικότητα. Εμπνέομαι από όλα όσα μπορούμε να χτίσουμε μαζί και δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω στις πίστες τον Μάρτιο».

«Γνωρίζαμε πάντα πως θα συνεχίσουμε με τον Lewis, αλλά η πολύ ασυνήθιστη χρονιά που είχαμε το 2020 σήμαινε ότι χρειάστηκε λίγος χρόνος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία», δήλωσε ο Wolff. «Μαζί, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε την συνεργασία μας για μια ακόμη σεζόν και να ξεκινήσουμε ένα μακροπρόθεσμο έργο για να κάνουμε το επόμενο βήμα στην κοινή μας δέσμευση για μεγαλύτερη διαφορετικότητα στο άθλημά μας. Ο Lewis είναι πολύτιμος πρεσβευτής για το brand μας και τους συνεργάτες μας. Η ιστορία της Mercedes και του Lewis έχει γραφτεί στα βιβλία ιστορίας του αθλήματός τις τελευταίες οκτώ σεζόν και είμαστε πεινασμένοι να προσθέσουμε περισσότερα κεφάλαια σε αυτό», πρόσθεσε ο Wolff.

Ο Lewis Hamilton στοχεύει πλέον στο να κατακτήσει το 8ο πρωτάθλημά του για να ξεπεράσει τον Michael Schumacher. Θα τα καταφέρει;
 
 

Mercedes
Fia