Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Tην μεγάλη πρόοδο της Genesis σημείωσε σε δηλώσεις του ο αρχισχεδιαστής της μάρκας Luc Donckerwolke.

H προσπάθεια ανεξαρτητοποίησης της Genesis θα έχει αντίκτυπο και στην εμφάνιση των μοντέλων.

H προσπάθεια ανεξαρτητοποίησης της Genesis θα έχει αντίκτυπο και στην εμφάνιση των μοντέλων.

« Η Genesis πρέπει να φαίνεται σαν μια κανονική premium μάρκα και όχι ένα πιο πολυτελές Hyundai».

Ανεξαρτητοποιείται η Genesis

1.867 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2017)

O Luc Donckerwolke, αρχισχεδιαστής της Genesis αποκάλυψε τις προσπάθειες της μάρκας να απεξαρτηθεί από την Hyundai. Δείτε τι ετοιμάζει.

Tην μεγάλη πρόοδο της Genesis σημείωσε σε δηλώσεις του ο αρχισχεδιαστής της μάρκας Luc Donckerwolke ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει το γεγονός ότι σταδιακά η μάρκα ανεξαρτητοποιείται από την «μάνα» Hyundai.

O ίδιος δήλωσε: « Η Genesis γεννήθηκε από την Hyundai και τώρα οι δύο αυτές μάρκες χωρίζονται την ίδια στιγμή που κρατούν την συνεργασία τους. Αυτό είναι πιθανώς ένα μεγάλο βήμα καθώς η Genesis πρέπει να φαίνεται σαν μια κανονική premium μάρκα και όχι ένα πιο πολυτελές Hyundai».
 
Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, η προσπάθεια ανεξαρτητοποίησης της Genesis θα έχει αντίκτυπο και στην εμφάνιση των μοντέλων της αφού φαίνεται πως θα υιοθετηθεί νέα μοναδική σχεδιαστική γλώσσα.  Ο Donckerwolke ξεκαθάρισε ότι τα μοντέλα Genesis θα ξεχωρίζουν με τα εμπρός και πίσω φωτιστικά τους σώματα ενώ μια νέα γρίλια θα κάνει σύντομα την εμφάνιση της σε κάποιο concept και θα δώσει μια διαφορετική πινελιά.

Εκτός από τις διαφορές στην εμφάνιση, ο Donckerwolke αποκάλυψε ότι μέσα στα πλάνα της εταιρείας είναι να λανσαριστούν αρκετά μοντέλα με κάποιον ηλεκτροκινητήρα που θα επιτρέπει στην εταιρεία να λανσάρει τετρακίνητα μοντέλα, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται ότι θα γίνει σύντομα.

(Στις φωτογραφίες απεικονίζεται το GV80 Concept).
 

Toyota
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO