Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Genesis και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Ανεπίσημη «γεύση» του Genesis G70 Shooting Brake

1.638 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2021)

Σχέδια κάνουν την εμφάνισή τους και μας δείχνουν ολοκληρωμένα την εξωτερική εμφάνιση που πιθανότατα θα έχει το νέο Genesis G70 Shooting Brake που θα απασχολήσει την ευρωπαϊκή αγορά.

H Genesis μετά τον ερχομό της στην Ευρώπη ανακοίνωσε την κατασκευή του νέου G70 Shooting Brake και αφού πήραμε μία πρώτη γεύση από τις teaser εικόνες τις οποίες πρόσφατα δημοσίευσε, σήμερα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο του μοντέλου, έστω και αν δεν πρόκειται για επίσημο.

 
Οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa, βασίστηκαν στις προαναφερόμενες teaser εικόνες της Genesis και προχώρησαν στη δημιουργία των δικών τους σχεδίων, αποκαλύπτοντας τι κρύβεται κάτω από το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο. Συν τοις άλλοις κατά καιρούς έχουμε δει δοκιμαστικά αυτοκίνητα σε δημόσιους δρόμους, αλλά και στο Nurburgring, γεγονότα που βοήθησαν ακόμα περισσότερο τους σχεδιαστές για να φέρουν το αποτέλεσμα όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα γίνεται.
 
Όπως ακριβώς στο ανανεωμένο σεντάν, το G70 Shooting Brake θα έχει διαχωρισμένους τους προβολείς, ενώ θα φέρει τη γνωστή πλέον μάσκα, αλλά και μεγάλους αεραγωγούς όλα διακοσμημένα με πλέγμα. Στο πίσω μέρος, πέραν του νέου σχεδιασμού που θα υπάρχει λόγω του διαφορετικού της έκδοσης, τα φωτιστικά σώματα του Shooting Brake θα εκτίνονται και στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Τέλος οι σχεδιαστές της Kolesa έχουν εγκαταστήσει μία διπλή απόληξη της εξάτμισης, στοιχείο το οποίο δεν φαίνεται να ισχύει από τις εικόνες teaser που είδαμε προγενέστερα.
 
Όταν το νέο μοντέλο ντεμπουτάρει στην αγορά της Ευρώπης δεν αποκλείεται να χρησιμοποιεί τις επιλογές κινητήρων που έχει το G70. Να θυμίσουμε πως στην αγορά της Νοτίου Κορέα το G70 διατίθεται με τρεις διαφορετικές επιλογές. Από την πλευρά της βενζίνης, υπάρχει ένας υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος 2,0 λίτρων (252 ίππους), καθώς και ένας V6 3,3 λίτρων twin-turbo (370 ίππους). Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν και τον turbodiesel 2,2 λίτρων που προσφέρει 202 ίππους και 441 Nm ροπής.

Hyundai
PEUGEOT