Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Από 53.990 ευρώ το Tesla Model Y RWD στην Ελλάδα
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Από 53.990 ευρώ το Tesla Model Y RWD στην Ελλάδα

3.289 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2022)

Διαθέσιμο είναι πλέον στην ευρωπαϊκή και την ελληνική αγορά το πιο οικονομικό Model Y με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, όπως επίσημα ανακοίνωσε η Tesla.

Από 53.990 ευρώ στην Ελλάδα

Ακόμα ένα μοντέλο της Tesla μπορούν πλέον να κάνουν δικό τους οι Ευρωπαίοι πολίτες, καθώς η μάρκα ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη των παραγγελιών στην Ευρώπη και κατ’ επέκταση στην Ελλάδα του Model Y Rear-Wheel Drive. Το αμιγώς ηλεκτρικό SUV, όντας εξοπλισμένο με ένα ηλεκτρικό μοτέρ στο πίσω μέρος, ξεκινάει από τις 53.990 ευρώ, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» που τρέχει και προσφέρει επιδότηση ύψους 8.000 ευρώ για την αγορά ηλεκτρικού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Autopilot, θερμαινόμενα καθίσματα και τιμόνι

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η αμερικανική φίρμα στη σχετική ανακοίνωση, ο βασικός εξοπλισμός του Tesla Model Y RWD περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το σύστημα Autopilot, αλλά και το πακέτο Premium Interior που προσθέτει στην καμπίνα θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά και πίσω και θερμαινόμενο τιμόνι. Επίσης παρών είναι και το premium ηχοσύστημα της εταιρείας με 3 ηχεία και 1 subwoofer.

Αυτονομία 455 χλμ.

Η Tesla υπόσχεται αυτονομία 455 χιλιομέτρων, 0-100 χλμ./ώρα σε 6,9 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 217 χλμ./ώρα και μέγιστο όγκο φορτίου 2.158 λίτρων, χάρη στο μπροστινό πορτμπαγκάζ αλλά και στα αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα. Επιπλέον το Model Y μπορεί να συνδεθεί και με την εφαρμογή της Tesla για smartphones που θα προσφέρει στον οδηγό τον απομακρυσμένο έλεγχο ορισμένων λειτουργιών όπως το ξεκλείδωμα, τη ρύθμιση του κλιματισμού, την παρακολούθηση της τοποθεσίας του αυτοκινήτου και πολλά άλλα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Leasing