Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

«Από άλλο πλανήτη» ο επιλογέας ταχυτήτων του Genesis GV60

3.054 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2021)

Από άλλο πλανήτη είναι ο επιλογέας ταχυτήτων του νέου ηλεκτρικού Genesis GV60, με τη δουλειά να γίνεται από μία περιστρεφόμενη φωτιζόμενη σφαίρα που ονομάζεται «Crystal Sphere»!

Πριν από λίγες ημέρες η Genesis αποκάλυψε στο κοινό τις πρώτες εικόνες του νέου ηλεκτρικού της μοντέλου GV60. Αν και η κορεατική φίρμα δημοσίευσε εικόνες τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό, φρόντισε να μην αποκαλύψει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του νέου αυτοκινήτου. Ποιο είναι αυτό; Ο ιδιαίτερος επιλογέας ταχυτήτων ή αλλιώς «Crystal Sphere».


Οι δύο όψεις της «Crystal Sphere».

Οι δύο όψεις της «Crystal Sphere».

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Ενώ η εταιρεία περιέγραψε τον επιλογέα δεν έδειξε πόσο συναρπαστικός είναι ο τρόπος λειτουργίας του. Όταν λοιπόν το αμάξι είναι απενεργοποιημένο, η «Crystal Sphere» φωτίζεται, δείχνοντας πως είναι σε αναμονή. Όταν ωστόσο το αυτοκίνητο πάρει μπροστά, η σφαίρα αναστρέφεται αυτόματα για να αποκαλύψει μια γυαλισμένη μεταλλική επιφάνεια. Σε αυτή βρίσκεται ενσωματωμένο το κουμπί «Park», ενώ  στρίβοντάς την δεξιά και αριστερά ο οδηγός μπορεί να επιλέξει τα Reverse (όπισθεν), Neutral (νεκρά) και Drive.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO