Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο Zellmer διαδέχεται τον Jürgen Stackmann.

Από την Porsche στη VW o Klaus Zellmer

1.596 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2020)

Με νέο επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ θα πορευτεί στο εξής η Volkswagen, καθώς ο ομώνυμος όμιλος προχώρησε στην πρόσληψη του Klaus Zellmer.

Όπως ανακοίνωσε η VW ο Zellmer διαδέχεται τον Jürgen Stackmann, ο οποίος αποχωρεί από την εταιρεία. Ο 53χρονος Zellmer δεν είναι ξένος στους κόλπους του VW Group, καθώς μέχρι πρότινος είχε τη θέση του επικεφαλής της Porsche για την Βόρειο Αμερική. Σε ότι αφορά τη εν λόγω θέση αυτή θα καλυφθεί από τον Kjell Gruner, ο οποίος είναι πλέον ο νέος CEO της Porsche Cars North America.
 
Ο Zellmer έχει διαγράψει μία μακρά πορεία 23 ετών στην Porsche, αναλαμβάνοντας διάφορα πόστα σε όλο τον κόσμο, μέχρι το 2015 να αναλάβει χρέη επικεφαλής για το τμήμα της Βόριου Αμερικής. Μάλιστα υπό την εποπτεία του η Porsche αύξησε τις πωλήσεις της στη συγκεκριμένη αγορά κατά 4,4% ετησίως.
 
Σε δηλώσεις του ο νέος CEO της μάρκας VW Ralf Brandstätter μεταξύ άλλων ανέφερε για τον Zellmer πως: «Μαζί του, θα συνεχίσουμε συστηματικά την νέα πορεία που έχει θέσει η Volkswagen».
 
Κλείνοντας να τονίσουμε πως από τη μεριά του ο απελθόντας Jürgen Stackmann, μέσω ανάρτησης στο twitter προς τους ακολούθους του δε θέλησε να γνωστοποιήσει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του αναφέροντας πως: «Τώρα κάνω προσωρινή παύση. Ας δούμε πού θα μας οδηγήσουν οι προσπάθειες της ζωής και πού θα επανασυνδεθούμε. Συνεχίστε να λατρεύετε τη Volkswagen».

Toyota
Autotriti.gr