Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

To Lynk & Co 01.

Από το 2020 στην Ευρώπη η Lynk & Co

1.620 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2019)

Το 2020 θα είναι το έτος στο οποίο η Lynk & Co θα κάνει το ντεμπούτο της στην Ευρώπη, όπως επίσημα επιβεβαιώθηκε, εφαρμόζοντας παράλληλα νέους τρόπους αγοράς-ενοικίασης αυτοκινήτου.

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της μάρκας Alain Visser, ο οποίος φιλοξενήθηκε σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Ο ισχυρός άντρας της κινεζικής φίρμας, η οποία ανήκει στην πιο γνωστή Geely, γνωστοποίησε πως το πρώτο μοντέλο που θα προσφερθεί στη «γηραιά ήπειρο» θα είναι το SUV, 01 αναφέροντας πως θα είναι διαθέσιμο από το επόμενο έτος.
 
«Στην Ευρώπη ξεκινάμε το επόμενο έτος. Στο τέλος του χρόνου ανοίγουμε το κατάστημά μας στο ¶μστερνταμ και είναι πιθανό να ακολουθήσει ταυτόχρονα το Βερολίνο και το Γκέτεμποργκ. Όλες οι ευρωπαϊκές αγορές θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2022», ήταν τα λόγια του Visser.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η μάρκα η οποία εδρεύει στο Γκέτεμποργκ, ωστόσο κατασκευάζει τα μοντέλα της στην Κίνα, δε θα ακολουθήσει τους παραδοσιακούς τρόπους πώλησης αυτοκινήτων. Όπως εξήγησε ο Visser: «Δεν θα έχουμε αντιπροσώπους της Lynk & Co. Θα έχουμε τα δικά μας καταστήματα με το πολύ δύο καταστήματα ανά χώρα. Επιπλέον, θα έχουμε αναδυόμενα καταστήματα που θα ταξιδεύουν. Επομένως οι πελάτες μας θα μπορούν να αγοράζουν με τρεις τρόπους. Μέσω διαδικτύου, μέσω των σταθερών καταστημάτων και μέσω των pop-up (αναδυόμενων) καταστημάτων».
 
Μάλιστα σημείωσε πως αυτός ο τρόπος είναι μία νέα προσπάθεια στη προσέγγιση κοινού, ενώ υπογράμμισε πως τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά μέρα και νύχτα για να μπορεί ο κόσμος να πηγαίνει όποτε τα χρειάζεται.
 
Τέλος ο Alain Visser γνωστοποίησε πως μέσω της εκτεταμένης χρήσης διαδικτυακών αγορών, οι πελάτες δε θα είναι υποχρεωμένοι να αγοράσουν το αυτοκίνητο εφόρου ζωής, αλλά με ελάχιστη διάρκεια ένα μήνα, θα μπορούν να τα έχουν στη κατοχή τους και στη συνέχεια να τα επιστρέφουν. Έτσι όπως ο ίδιος τόνισε: «Απομακρύνεται ολόκληρο το άγχος της δέσμευσης σε ένα αυτοκίνητο για τα επόμενα έξι και περισσότερα χρόνια. Μπορείτε να πάρετε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο για ένα μήνα. Όλα περιλαμβάνονται».      

Autotriti.gr
Fia