Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το σεντάν, G80 και το SUV, GV80 θα είναι τα πρώτα μοντέλα που θα προσφέρει η Genesis στην Ευρώπη.

Από το καλοκαίρι τα πρώτα Genesis στην Ευρώπη

2.431 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2021)

Η Genesis είχε γνωστοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό την πρόθεσή της να προσφέρει τα μοντέλα της στην αγορά της Ευρώπης και πλέον η κορεατική μάρκα επισημοποίησε το επικείμενο μπάσιμο στην «γηραιά ήπειρο», κάτι που θα συμβεί εντός του καλοκαιριού.

Μετρώντας περισσότερα από πέντε χρόνια παρουσίας, η Genesis σε λίγους μήνες θα πουλά πλέον τα μοντέλα της και στην Ευρώπη. Η premium μάρκα της Hyundai, σε επίσημη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη ανακοίνωσε πως από το καλοκαίρι του 2021 θα πουλά τα μοντέλα της και στους Ευρωπαίους, υποσχόμενη μια διαφανή πολιτική τιμολόγησης σε συνδυασμό με προϊόντα υψηλής ποιότητας.
 
Τα πρώτα μοντέλα που φτάνουν σε λίγες καιρό στην «γηραιά ήπειρο» θα είναι το σεντάν G80 και το SUV, GV80. Αμφότερα θα ξεκινήσουν αρχικά να προσφέρονται στη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελβετία. Μάλιστα η Genesis στοχεύει να πουλήσει τα προϊόντα της απευθείας στο κοινό τόσο μέσω μίας εξειδικευμένης ιστοσελίδας στο διαδίκτυο, όσο και μέσω των λεγόμενων Genesis Studios, τα πρώτα από τα οποία θα ανοίξουν στο Λονδίνο, το Μόναχο και τη Ζυρίχη.
 
Τα G80 και GV80 θα ακολουθήσουν τα μικρότερα G70 και GV70, τα οποία θα φτάσουν λίγο αργότερα. Παράλληλα η μάρκα υποσχέθηκε να κατασκευάσει και να πουλήσει ένα νέο μοντέλο αποκλειστικά για την Ευρώπη που πιθανότατα θα ντεμπουτάρει πριν από το τέλος του έτους. Το μοντέλο αυτό δεν αποκλείεται να είναι το G70 shooting brake, ενώ να σημειώσουμε πως και το ηλεκτρικό G80 θα πωληθεί επίσης στα μέρη μας.
 
Επιστρέφοντας στα G80 και GV80, η εταιρεία υπογράμμισε πως αμφότερα έχουν τροποποιηθεί για να ανταποκριθούν καλύτερα στις προσδοκίες των Ευρωπαίων πελατών. Οι εργασίες αυτές έλαβαν χώρα στο ευρωπαϊκό κέντρο ανάπτυξης, ενώ πολλά δοκιμαστικά μοντέλα τα έχουμε δει κατά το παρελθόν να δοκιμάζονται στο Nurburgring στη Γερμανία.   

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS