Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό του Fiat Grande Panda

3.356 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2024)
Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό του Fiat Grande Panda
2 Φωτογραφίες »

- Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες από την καμπίνα.
- Με οβάλ σχεδίαση το ταμπλό, δύο οθόνες σε ένα πλαίσιο.
- Ήπια υβριδικό και αμιγώς ηλεκτρικό.

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη των πρώτων επίσημων εικόνων από τη Fiat, που παρουσίαζαν πλήρως την εξωτερική εμφάνιση του νέου Grande Panda, διέρρευσαν εικόνες οι οποίες αποκαλύπτουν το εσωτερικό του νέου μοντέλου. Σύμφωνα με το λογαριασμό του Instagram «au_tospotter» που δημοσίευσε τις εικόνες, το Grande Panda εντοπίστηκε στο Τορίνο της Ιταλίας και έτσι οι «κατάσκοποι» μπόρεσαν να τραβήξουν κάποιες φωτογραφίες, οι οποίες έκαναν το γύρω του διαδικτύου.

Με οβάλ σχεδίαση το ταμπλό - Δύο οθόνες σε ένα πλαίσιο

Παρά το γεγονός πως η ανάλυση και η γωνία λήψης των εικόνων δεν είναι οι ιδανικότερες, εντούτοις μπορούμε να έχουμε μια καλή ματιά από την καμπίνα του επερχόμενου ιταλικού μοντέλου. Βλέπουμε πως το νέο Grande Panda υιοθετεί ένα ταμπλό με οβάλ σχεδίαση και μία οθόνη αφής τύπου τάμπλετ για το infotainment, που συνδέεται με έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων σε ενιαίο πλαίσιο. Οι αεραγωγοί στα άκρα είναι ορθογώνιοι, στοιχείο που ενώνεται με την εξωτερική σχεδίαση του αυτοκινήτου.

Το εσωτερικό του Fiat Grande Panda που εμφανίζεται σε αυτές τις φωτογραφίες  φαίνεται να είναι μια πλούσια εξοπλιστική έκδοση, με διχρωμία, χειριστήρια στο τιμόνι και ενσωματωμένα προσκέφαλα στα καθίσματα. ¶λλωστε, στόχος του νέου Panda είναι να κρατήσει χαμηλά το κόστος απόκτησης και γι' αυτό είναι πιθανό η εισαγωγική του έκδοση να είναι απαλλαγμένη από τα περιττά.

Ήπια υβριδικό και αμιγώς ηλεκτρικό

Θυμίζουμε πως το Grande Panda θα πωλείται ως ήπια υβριδικό και ως αμιγώς ηλεκτρικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην ήπια υβριδική έκδοση 48βολτ θα βρίσκεται ο τρικύλινδρος turbo-βενζινοκινητήρας 1.2 λτρ. PureTech συνδυαστικά με το 6τάχυτο e-DCS6 κιβώτιο, που ενσωματώνει ηλεκτρικό μοτέρ. Το  100% ηλεκτρικό, Grande Panda, θα υιοθετήσει την ονομασία Grande Panda Ε. Θα χρησιμοποιεί έναν ηλεκτροκινητήρα 113 ίππων που θα αντλεί ενέργεια από μπαταρία λιθίου 44 kWh για αυτονομία 320 χιλιόμετρα. Το ηλεκτρικό Grande Panda Ε θα είναι διαθέσιμο εξαρχής, αλλά στη συνέχεια θα αποκτήσει και μία ακόμα έκδοση, που θα βρεθεί στη βάση της ηλεκτρικής γκάμας. Αυτή θα έχει ισχύ περίπου 80 ίππους, μπαταρία περίπου 30-35 kWh και αυτονομία περί τα 200 χιλιόμετρα. 

Πρεμιέρα στις 11 Ιουλίου

Το νέο Fiat Grande Panda, το οποίο θα πωληθεί σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική αναμένεται να κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 11 Ιουλίου. 

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD
moto