Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Vin Diesel αποκάλυψε στο λογαριασμό του στο facebook την ημερομηνία κυκλοφορίας του trailer του Furious 8.

Ο Vin Diesel αποκάλυψε στο λογαριασμό του στο facebook την ημερομηνία κυκλοφορίας του trailer του Furious 8.

Αποκαλύψεις από τον Vin Diesel

3.060 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2016)

Ιδιαιτέρως αποκαλυπτικός ήταν ο Vin Diesel όσον αφορά το Furious 8, καθώς με δημοσίευσή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook αποκάλυψε την ημερομηνία που θα παιχτεί το πρώτο trailer της ταινίας.

Αναμφίβολα έχουμε πολλούς λόγους για να πιστεύουμε πως το Furious 8 θα είναι ακόμη μία επική ταινία, στα δεδομένα που μας έχει συνηθίσει η σειρά αυτή. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Εξάλλου τα αίματα έχουν ανάψει ήδη, με τις δηλώσεις του Dwayne Johnson, ο οποίος είπε πως στα γυρίσματα της ταινίας κάποιοι συμπεριφέρονταν σαν "κότες". Λόγια που καταδεικνύουν τη βαναυσότητα των γυρισμάτων.  Μία βαναυσότητα από την οποία θα μπορούμε να πάρουμε γεύση στις 11 Δεκεμβρίου, καθώς τότε θα κυκλοφορήσει το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας.
 
Τουλάχιστον έτσι έγραψε ο Vin Diesel στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook συμπληρώνοντας πως "μόλις δείτε το trailer θα καταλάβετε όλοι σας γιατί υπήρξε ένταση στα γυρίσματα". Αναφερόμενος φυσικά στις δηλώσεις του Dwayne Johnson.

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για την πρώτη από τις τρεις τελευταίες ταινίες που θα βγουν (8,9 10). Σκηνοθέτης είναι ο F. Gary Gray, ενώ εκτός από τους Johnson και Diesel πρωταγωνιστούν οι Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jason Statham, Kurt Rusell και Charlize Theron.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
5 PRAGMATA LINGLONG