Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αποκάλυψη για την καμπίνα του νέου MG3
2 Φωτογραφίες »

Αποκάλυψη για την καμπίνα του νέου MG3

3.004 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2024)

- Ντεμπούτο στις 26 Φεβρουαρίου.
- Δύο οθόνες στην καμπίνα.
- Έχει διαρρεύσει το μοντέλο.
- Υβριδικό και τιμή κάτω από 20.000 ευρώ.

Ντεμπούτο στις 26 Φεβρουαρίου

Την πρώτη teaser εικόνα από το εσωτερικό του MG3, έδωσε στη δημοσιότητα η μάρκα. Με δύο οθόνες θα εξοπλίζεται στην καμπίνα το επερχόμενο υβριδικό μικρό, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης 2024. Η αρχική του τιμή θα κινείται κάτω από τις 20.000 ευρώ.  

Δύο οθόνες στην καμπίνα

Το «κουβάρι» των πληροφοριών για το νέο MG3 συνεχίζει να εξελίσσεται με την πρώτη επίσημη εικόνα που μας δείχνει το εσωτερικό. Αν και αυτή δεν συνοδεύεται από πληροφορίες, γνωρίζουμε ότι το MG3 θα είναι εξοπλισμένο με ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και μια οθόνη αφής για το infotainment με μέγεθος κοντά στις 10,25 ίντσες. Οι επενδύσεις στα καθίσματα έχουν μοτίβο διαμαντιού, ενώ παρατηρούμε πως το μαύρο χρώμα κυριαρχεί τόσο στα καθίσματα, όσο και στο ταμπλό.

Έχει διαρρεύσει το μοντέλο

Σε ότι αφορά το εξωτερικό μέρος, η μάρκα είχε κυκλοφορήσει ένα teaser βίντεο (δείτε παρακάτω), ενώ πριν από λίγες εβδομάδες το αυτοκίνητο διέρρευσε, αφού εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια φωτογράφησης που πραγματοποιήθηκε σε δρόμο της Κίνας. Το νέο MG3 λαμβάνει μία μοντέρνα σχεδίαση με δυναμικές γραμμές και τριγωνικούς προβολείς. Ο προφυλακτήρας φέρει μεγάλους αεραγωγούς, ενώ οι ζάντες αλουμινίου κοσμούνται από πέντε ακτίνες με διπλά τελειώματα. Στο πίσω μέρος, από κάποια σχέδια που έχουν διαρρεύσει στο παρελθόν, φαίνεται πως το... τοπίο θα είναι λίγο πιο απλό, με την παράσταση να κλέβουν τα LED φώτα.

Υβριδικό και τιμή κάτω από 20.000 ευρώ

Πηγή ισχύος του MG3 θα είναι πιθανότατα ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο που θα αποτελείται από έναν 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων απόδοσης 109 ίππων και 142 Nm, έναν ηλεκτροκινητήρα 95 ίππων και 200 Nm ροπής και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 2,1 kWh. Ανάλογα την αγορά, θα υπάρχουν διαθέσιμες παραπάνω επιλογές. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στη βασική του έκδοση θα προσφερθεί με μικρότερο βενζινοκινητήρα (από τον 1,5) για να κατεβάσει το κόστος απόκτησης κάτω από τα 20.000 ευρώ. Ηλεκτρική έκδοση του MG3 δεν ξέρουμε ακόμη αν θα κυκλοφορήσει, δεν το αποκλείουμε όμως.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Citroen