Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αποκαλύπτεται το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Nio

Αποκαλύπτεται το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Nio

1.673 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2021)

Το νέο της μοντέλο αναμένεται να αποκαλύψει σε λίγες ημέρες από σήμερα η Nio το οποίο εκτός απροόπτου θα έρθει και στην Ευρώπη μετά την επέκταση της κινεζικής εταιρείας στην «Γηραιά Ήπειρο».

Στις 18 Δεκεμβρίου το ντεμπούτο

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο σκοπεύει να παρουσιάσει η Nio. Η κινεζική φίρμα μέσω ανάρτησης teaser στα social media γνωστοποίησε το γεγονός και μάλιστα υπογράμμισε πως τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 18 Δεκεμβρίου.
 

Πιθανότατα θα είναι το ΕΤ5

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να επιβεβαιώνει για πιο ακριβώς μοντέλο πρόκειται, με τις περισσότερες πιθανότητες να δείχνουν ότι το νέο μοντέλο θα είναι το σεντάν ET5. Το αυτοκίνητο αναμένεται να βρίσκεται κάτω από το ET7, το οποίο η Nio αποκαλεί ως την «έξυπνη ναυαρχίδα» της που αναμένεται να είναι διαθέσιμο και στην Ευρώπη.
 

Στην ίδια πλατφόρμα με το ΕΤ7

Το ET7 είναι το πρώτο από τα τρία οχήματα που βασίζεται στην πλατφόρμα Nio Technology Platform 2.0, και έτσι το ET5 μπορεί να είναι το δεύτερο. Αν ισχύσει κάτι τέτοιο σημαίνει πως το ET5 θα μπορεί να ενσωματώσει πολλές από τις τεχνολογίες που υπάρχουν στο ET7, αλλά και να υιοθετήσει τα ίδια κινητήρια σύνολα. Θυμίζουμε πως το ET7 έχει πρόσβαση σε πακέτα μπαταριών που κυμαίνονται από 70 kWh έως 150 kWh και η αυτονομία του κυμαίνεται από τα 500 έως τα 1.000 χιλιόμετρα. Η ισχύς του φτάνει ακόμα και τα 653 άλογα!
 

Πουλάει ήδη στη Νορβηγία η Nio και επεκτείνεται

Ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή της παρουσίασης του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου, να θυμίσουμε πως η Nio έχει ήδη ξεκινήσει να πουλάει κάποια από τα μοντέλα της στην Νορβηγία, ενώ στο άμεσο μέλλον σκοπεύει να επεκταθεί και σε άλλες χώρες όπως η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες.

Ακόμα ένα ηλεκτρικό της Nio!
-Στις 18 Δεκεμβρίου το ντεμπούτο.
-Πιθανότατα θα είναι το ΕΤ5.
-Στην ίδια πλατφόρμα με το ΕΤ7 που προσφέρεται και στην Ευρώπη.
Θα αγόραζες κινεζικό αυτοκίνητο ή δεν τα εμπιστεύεσαι με τίποτα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
OPEL