«Αστακός» η Αθήνα για Γρηγορόπουλο και Ερντογάν!

«Αστακός» η Αθήνα για Γρηγορόπουλο και Ερντογάν!

3.621 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2023)

- Διήμερο κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Αθήνα.
- Απροσπέλαστο το κέντρο λόγω των συγκεντρώσεων στη μνήμη του Γρηγορόπουλου.
- 3.500 αστυνομικοί στους δρόμους.
- Κλειστοί δρόμοι για τον Ερντογάν.

Διήμερο κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Αθήνα

Μετ' εμποδίων θα γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας το διήμερο 6-7 Δεκεμβρίου, λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν εξαγγελθεί για τη συμπλήρωση 15 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκέμβρη και της επίσκεψης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην πρωτεύουσα, μία ημέρα μετά.

Απροσπέλαστο το κέντρο λόγω των συγκεντρώσεων στη μνήμη του Γρηγορόπουλου

Αρχικά, λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί για τη συμπλήρωση 15 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες. Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ παρακαλεί τους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων.

3.500 αστυνομικοί στους δρόμους

Μία ημέρα μετά, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, η Αθήνα και κυρίως το κέντρο, θα θυμίζει αστακό, αφού θα λάβει χώρα η επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα. Στη διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου, περισσότεροι από 3.500 αστυνομικοί και έκτακτα μέτρα θα τεθούν σε εφαρμογή από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ενώ τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Κλειστοί δρόμοι για τον Ερντογάν

Ακόμη, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε όλες τις μεγάλες οδικές αρτηρίες, για ολόκληρη την αυτοκινητοπομπή του Ερντογάν κάτι που θα ισχύσει και για δρόμους στο κέντρο της Αθήνας. Δεδομένου ότι η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας θα είναι πολύ δύσκολη, συστήνεται σε όσους δεν έχουν επείγουσες εργασίες να αποφύγουν τις μετακινήσεις.

ELASTRAK WEBFLEET
ALFA ROMEO