Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Αστυνομικός έκοψε κλήση σε Γερμανικό περιπολικό στα Γιάννενα

5.691 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2020)

Γερμανικό περιπολικό της Frontex πήρε κλήση για παράνομο παρκάρισμα από Έλληνα αστυνομικό της Τροχαίας Ιωαννίνων. Ποιος είπε ότι το... συναδελφικό άσυλο ισχύει παντού;

Ένα παράνομα παρκαρισμένο όχημα του Οργανισμού Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής (ή αλλιώς Frontex) δέχθηκε κλήση στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, έξω ακριβώς από το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου, στην Λεωφόρο Δωδώνης. Σύμφωνα με το epirusgate.blogspot.com πρόκειται για ένα περιπολικό της γερμανικής αστυνομίας, που βρίσκεται στην περιοχή και περιπολεί καθημερινα κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Το ό,τι ανήκει στα σώματα ασφαλείας δεν σημαίνει πως το συγκεκριμένο όχημα είναι υπεράνω του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του γιαννιώτικου blog το συγκεκριμένο υπηρεσιακό όχημα της Frontex ήταν παράνομα παρκαρισμένο για ώρα πάνω στην διάβαση πεζών. Έτσι, κάποιος αστυνομικός της Τροχαίας Ιωαννίνων, πήρε το μπλοκάκι και «έγραψε» τον Γερμανό συνάδελφό του χωρίς να υπολογίζει το... συναδελφικό άσυλο που συνηθίζεται να ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις.

TI YOKOHAMA AGORAZO
VW