Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο και στην Αθηνών-Λαμίας

1.220 Επισκέψεις στο άρθρο (18/9/2024)
Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο και στην Αθηνών-Λαμίας

- Κλειστό το κέντρο το Σαββατοκύριακο.
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως 25/10 στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους της Αθήνας

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο του «THIS IS ATHENS FESTIVAL» στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2024, για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας χωρίς αυτοκίνητο, θα προχωρήσει η Τροχαία. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως 25/10 θα ισχύσουν στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.

Κλειστό το κέντρο το Σαββατοκύριακο

Όπως ανακοίνωσε η ελληνική αστυνομία από το Σάββατο 21-9-2024 και από ώρα 20:00 και την Κυριακή 22-9-2024 έως 22:00, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων στους κατωτέρω οδικούς άξονες, περιοχές Δήμου Αθηνών.

  • Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευριπίδου και Ερμού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Καρ. Σερβίας, καθ΄όλο το μήκος της.
  • Περικλέους, καθ΄όλο το μήκος της.
  • Αθηναΐδος, καθ΄όλο το μήκος της.
  • Αγ. Ειρήνης, καθ΄όλο το μήκος της.
  • Πλ. Αγ. Ασωμάτων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σαρρή και Ερμού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ερμού.
  • Ερμού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών. Αγ. Ασωμάτων και Αθηνάς, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Αθηνάς.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως 25/10 στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν επίσης και επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Κηφισιάς, λόγω εκτέλεσης εργασιών αντικατάστασης των στηθαίων ασφαλείας. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο  ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, κατά το χρονικό διάστημα από 18-9-2024 έως 25-10-2024, από Δευτέρα έως και Παρασκευή κατά τις ώρες 19:00 έως 07:00 της επομένης, ως εξής:

  • Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) από τη Χ.Θ. 19,300 έως τη Χ.Θ. 21,000 του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., στην κατεύθυνση προς Λαμία,
  • Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Καλυφτάκη (Χ.Θ. 20,060) στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. Οι οδηγοί θα οδηγούνται για είσοδο στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Πύρνας (Χ.Θ. 18,770), μέσω της παράπλευρης οδού της Λεωφόρου Κύμης (προς Θρακομακεδόνες), αναστροφή στην Θωμαΐδος, πορεία στην παράπλευρη οδό της Λεωφόρου Κύμης (προς Κηφισιά), είσοδο στον αυτοκινητόδρομο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, όπου θα κατευθύνονται προς τον Α/Κ Πύρνας, απΆ όπου θα πραγματοποιούν είσοδο στον κλάδο προς Λαμία.
  • Αποκλεισμός του ισόπεδου κόμβου Κηφισίας (Χ.Θ. 20,680) του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. Οι οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν από τον συγκεκριμένο κόμβο θα κατευθύνονται μέσω του Α/Κ Καλυφτάκη, τις οδούς Καλυφτάκη, Λύρα και Ελαιών στην κυκλική πλατεία Ελαιών. Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν από τον συγκεκριμένο κόμβο στον αυτοκινητόδρομο θα κατευθύνονται για είσοδο από τον Α/Κ Βαρυμπόμπης (Χ.Θ. 23,225) μέσω της οδού Ιλισίων, της δεξιάς παράπλευρης οδού και της οδού Τατοΐου.
  • Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι προσωρινές (μικρής διάρκειας) και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών, ενώ θα υπάρχει ζώνη προειδοποίησης 800 μ.

TI YOKOHAMA AGORAZO
Fia