Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Άθικτη Porsche Carrera GT ψάχνει νέο ιδιοκτήτη
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Άθικτη Porsche Carrera GT ψάχνει νέο ιδιοκτήτη

5.323 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2021)

Ένα από τα καλύτερα supercars όλων των εποχών έχει βγει σε δημοπρασία. Βρίσκεται σε άριστη κατάσταση τόσο μέσα στην καμπίνα όσο και εξωτερικά.

Η Porsche Carrera GT είναι αδιαμφησβήτητα ένα από τα καλύτερα supercars που έχουν κατασκευαστεί ποτέ και τα τελευταία χρόνια, οι συλλέκτες αδημονούν να βρουν ένα από αυτά σε κάποια δημοπρασία για να το προσθέσουν στην συλλογή τους. Οι τιμές των Carrera GT ανεβαίνουν χρόνο με τον χρόνο και πλέον υπολογίζεται πως τα αυτοκίνητα που βρίσκονται σε καλή κατάσταση μπορούν να πιάσουν στην αγορά πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Άθικτη με μόλις 550 χλμ στο οδόμετρο

Στο Σικάγο βρίσκεται τώρα στο σφυρί μια Porsche Carrera GT σε άριστη κατάσταση καθώς έχει στο οδόμετρό της μόνο 550 χιλιόμετρα, αφού ο μοναδικός ιδιοκτήτης μάλλον κατάλαβε γρήγορα πως κρατούσε ένα χρυσορυχείο μέσα στο γκαράζ του. Το χρώμα του είναι GT Silver Metallic, «φοράει» ακόμα τις εργοστασιακές ζάντες (19 ιντσών μπροστά και 20 ιντσών πίσω), οι οποίες καλύπτονται με Michelin Pilot Super Sport ελαστικά.

Έχει κάτσει ποτέ κανείς μέσα;

Η καμπίνα βρίσκεται επίσης σε εξαιρετική κατάσταση, έχει δέρμα σε χρώμα Dark Grey με ασημί λεπτομέρειες, επιλογέα ταχυτήτων που τιμά την 917 που αγωνίστηκε στο Le Mans, ενώ υπάρχει και παρουσία ανθρακονήματος.

612 άλογα και καταιγιστικές επιδόσεις

Η ισχύς της Carrera GT πηγάζει από έναν ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα 5,7 λίτρων απόδοσης 612 ίππων και 590 Nm ροπής. Η Porsche ισχυρίστηκε τότε ότι το μοντέλο παραγωγής μπορούσε να επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ. την ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα και ότι είχε μέγιστη ταχύτητα 330 km/h. Στην πράξη, οι οδικές δοκιμές από έντυπα μέσα, απέδειξαν ότι στην πραγματικότητα το αυτοκίνητο έχει ακόμα καλύτερες επιδόσεις, καθώς καταφέρνει επιτάχυνση από 0-97 km/h σε 3,5 δευτερόλεπτα και τα 0-161 km/h σε 6,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα έφτανε τα 334 km/h. Ο αεροδυναμικός συντελεστής Cd της Carrera GT ήταν 0,39.

Δύο περιουσίες και βάλε

Αυτή την στιγμή, η τελευταία προσφορά, με 13 ώρες να απομένουν, είναι της τάξης του 1.355.000 δολαρίων.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD
NOS AXIZEI