Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο Konstantin Pankratov προσπάθησε να δημιουργήσει ένα εντελώς καινούριο σχέδιο.

Το μοντέλο έχει λάβει την ονομασία ΑΤΟΜ.

Οι θόλοι των τροχών δίνουν στο αυτοκίνητο σπορτίφ χαρακτηριστικά.

Αudi ΑΤΟΜ Grand Tourer

1.912 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2017)

Μια νέα σχεδίαστική πρόταση για ένα νέο μοντέλο Audi σε εκδοχή Grand Tourer υψηλών επιδόσεων δημιούργησε φίλος της μάρκας. Δείτε το.

Το Audi R8 είναι πηγή έμπνευσης για πολλούς σχεδιαστές και όνειρο πολλών φίλων της αυτοκίνησης. Αυτό το γεγονός φαίνεται από το πλήθος των ψηφιακών σχεδιάσεων και concept που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας κατά καιρούς.

Ο Konstantin Pankratov είναι ένας ακόμη φίλος της φίρμας μέλος του VW Group που προσπάθησε να δημιουργήσει ένα εντελώς καινούριο σχέδιο που όμως έχει λάβει πλήθος σχεδιαστικών στοιχείων από την γλώσσα της γερμανικής μάρκας. Το μοντέλο έχει λάβει την ονομασία ΑΤΟΜ και παρά το γεγονός ότι ο σχεδιαστής δεν έχει δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για το μοντέλο, υποθέτουμε ότι πρόκειται για ένα Grand Tourer υψηλών επιδόσεων παρά για κάποιο hypercar, λόγω της κομψής του σχεδίασης.
Ο πρόβολος του είναι επιθετικός με την παράσταση να κλέβει φυσικά η «γρίλια» που από εξαγωνική όπως έχουμε συνηθίσει έχει κρατήσει το σχήμα αλλά υιοθετεί πιο καμπυλωτή σχεδίαση. Οι θόλοι των τροχών δίνουν στο αυτοκίνητο σπορτίφ χαρακτηριστικά ενώ τα μικρά και λεπτά φωτιστικά σώματα το κάνουν πιο μυστηριώδες.

Πληροφορίες για την πηγή της ισχύος του δεν έχουν γίνει γνωστές.

ford
EPEKTASI EGGYHSHS