Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Audi Q2 vs Audi Q3. Εσείς ποιο θα διαλέγατε;

Audi Q2 vs Audi Q3. Εσείς ποιο θα διαλέγατε;

Audi Q2 vs Audi Q3

9.591 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2016)

Με το νέο Q2 και το επόμενο Q3 η Audi θα καλύψει επιτυχημένα τις δύο δημοφιλέστερες κατηγορίες στην ευρωπαϊκή αγορά, τα μικρά και μικρομεσαία SUV, με δύο νέα μοντέλα. Εσείς ποιο από τα δύο θα επιλέγατε; Ας τα δούμε αναλυτικά.

Την περσινή χρονιά τα SUV ήταν η δημοφιλέστερη σε πωλήσεις κατηγορία στην ευρωπαϊκή αγορά. Για αυτό και δεν είναι καθόλου τυχαίο που όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες εμπλουτίζουν την γκάμα τους με μοντέλα των κατηγοριών αυτών και ιδιαίτερα αυτής των compact SUV

Η Audi, λοιπόν, είναι η πρώτη από τους premium που έχει εκπροσώπηση και στις δύο κατηγορίες. Στα μικρά με το Q2 και στα μικρομεσαία με το Q3, το οποίο το 2017 θα περάσει στη δεύτερη γενιά του. Τα δύο αυτά μοντέλα, αν και θα φέρουν πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ τους (βλ. εμφάνιση, τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας, κινητήρες), θα έχουν και αρκετές διαφορές. Οι σημαντικότερες είναι πως το Q2 θα ξεκινάει από τα 1.000 κυβικά ως βενζινοκίνητο, τα 2,0 λτ. ως diesel και θα είναι προσθιοκίνητο και στα 2.000 κυβικά τετρακίνητο, ενώ το Q3 από τα 1,4 και τα 2,0 λίτρα αντίστοιχα και θα διατίθεται σε περισσότερες εκδόσεις ως 4X4. Όσον αφορά στους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές, το Q3 θα είναι πιο άνετο, ωστόσο και στο Q2 όπως είδαμε κατά την πανευρωπαϊκή παρουσίασή του η εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων είναι άριστη. Από πλευράς διαστάσεων, το Q2 έχει μήκος σχεδόν 4,2 μέτρα, ενώ το επόμενο Q3 θα βρίσκεται κοντά 4,4 μέτραΜε λίγα λόγια, το Q2 είναι προσανατολισμένο περισσότερο για μέσα στην πόλη, ενώ το επόμενο Q3 θα έχει δυνατότητα για περισσότερα, θα είναι δηλαδή πιο… SUV. Φυσικά, και με το αντίστοιχο αντίτιμο. 

Μετά λοιπόν από όλα τα παραπάνω, εσείς ποιο από τα δύο θα επιλέγατε; Ποιο καλύπτει πληρέστερα τις ανάγκες σας;

Περισσότερα για τα δύο νέα μοντέλα μπορείτε να διαβάσετε στο νέο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφορεί, στο οποίο φιλοξενούμε τις οδηγικές μας εντυπώσεις από το νέο Audi Q2, ενώ παράλληλα παρουσιάζουμε όλα τα νέα στοιχεία και αποκλειστικές φωτογραφίες για το Audi Q3 δεύτερης γενιάς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
VITO POSO KALO EINAI