Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Audi και Porsche περιμένουν το «ναι» της VW για να μπουν στην F1

Audi και Porsche περιμένουν το «ναι» της VW για να μπουν στην F1

2.714 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2022)

Κρίσιμη είναι η συνεδρίαση που θα γίνει στο VW Group την επόμενη εβδομάδα καθώς θα καθοριστεί το εάν θα συμμετάσχουν τελική στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα του κόσμου η Audi και η Porsche.

Θετικά τα πρώτα μηνύματα

Το Volkswagen Group λέγεται πως είναι πιθανό να δώσει το πράσινο φως στις Porsche και Audi να συμμετάσχουν στη Formula 1 στην συνάντηση που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με όσα ανέφεραν δύο πηγές από το στρατόπεδο του γερμανικού ομίλου.

«Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε την πρόθεσή μας να μπούμε στη Formula 1 σε αυτή την συνάντηση», είπε μια από τις πηγές αυτές χθες, με τη δεύτερη να προσθέτει ότι υπάρχουν «καλές πιθανότητες» για μια θετική απόφαση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με τη McLaren η Audi, με τη Red Bull η Porsche

Εδώ και καιρό γίνεται λόγος ότι η Audi και η Porsche σκέφτονται να συνεργαστούν με κάποιες υπάρχουσες ομάδες της Formula 1 ώστε να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα. Η Audi και η McLaren διέψευσαν πέρυσι τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι είχαν συμφωνήσει να συνεργαστούν, ωστόσο οι φήμες κάνουν λόγο πως οι δύο πλευρές βρίσκονταν κοντά σε συμφωνία και πως πρόκειται να κάτσουν ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων. Από την άλλη πλευρά, στόχος της Porsche είναι να δημιουργήσει μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με την Red Bull, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα αργήσει αρκετά χρόνια.
 

Tα δύο σημεία-κλειδιά που θα καθορίσουν την απόφαση

Θυμίζουμε πως η VW δεν έχει συμμετάσχει στο παρελθόν στη Formula 1, αλλά έχει συνεργαστεί με τη Red Bull, ιδίως στο πρωτάθλημα του WRC. Σύμφωνα με το Reuters, η τελική απόφαση της VW θα εξαρτηθεί από το εάν η Formula 1 θα στραφεί στα συνθετικά καύσιμα έως το 2026 και ποια θα είναι η πρόοδος που θα κάνει η McLaren στον εξηλεκτρισμό των οχημάτων της.

Θετικά τα πρώτα μηνύματα
- Με τη McLaren η Audi, με τη Red Bull η Porsche
- Συνθετικά καύσιμα στην F1 θέλει η VW
- Περιμένει να δει την πρόοδο της McLaren στα ηλεκτρικά για το εάν θα μπορέσουν να συνεργαστούν
Θέλετε να δείτε αυτές τις δύο εταιρείες στην F1; Πιστεύετε ότι θα τα πήγαιναν καλά;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ford
LEASING COURIER VS CITAN