Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Honda E:NS2
4 Φωτογραφίες »

Το Honda E:NS2

Αυτά είναι τα νέα Honda E:NS2 και E:NP2!

4.255 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2024)

- Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες εικόνες.
- Το ίδιο αυτοκίνητο αλλά από διαφορετικές κοινοπραξίες της Honda.
- Με διαφορές στην εξωτερική εμφάνιση.
- Ένα ηλεκτρικό μοτέρ και 204 ίππους αμφότερα.

Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες εικόνες

Οι πρώτες εικόνες των νέων Honda E:NS2 και E:NP2 ήρθαν στη δημοσιότητα. Ο λόγος για τα δύο νέα ηλεκτρικά SUV της ιαπωνικής φίρμας, που παρουσιάστηκαν σε πρωτότυπη μορφή στη Σαγκάη πέρυσι και πλέον είναι έτοιμα να μπουν στην παραγωγή. Στους 204 ίππους ορίζεται η ισχύς τους, ενώ η διαθεσιμότητά τους θα ξεκινήσει από την αγορά της Κίνας.

Το ίδιο αυτοκίνητο αλλά από διαφορετικές κοινοπραξίες της Honda

Οι πρώτες εικόνες ήρθαν στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Πληροφορικής της Κίνας. Πριν δούμε εκτενέστερα τα επιμέρους στοιχεία να θυμίσουμε πως τα δύο SUV είναι ουσιαστικά το ίδιο αυτοκίνητο. Το ένα ωστόσο θα πωληθεί από την κοινοπραξία της Honda με την GAC και το άλλο από την κοινοπραξία με την Donfeng, με κάθε τμήμα να εφαρμόζει τα δικά του στυλιστικά στοιχεία και να δημιουργεί τη δική του έκδοση.

Με διαφορές στην εξωτερική εμφάνιση

Ως εκ τούτου, το NS2 της Donfeng έχει κάθετα τοποθετημένα LED φώτα ημέρας σε σχήμα μπούμερανγκ, ενώ πίσω διαθέτει μια LED μπάρα, οι άκρες της οποία κατευθύνονται προς τα κάτω. Από κει και πέρα παρατηρούμε την επωνυμία της Honda σε ολόγραφη μορφή στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Από την άλλη πλευρά, το NP2 έχει διαφορετική διάταξη στα φώτα ημέρας μπροστά, τα οποία κατευθύνονται προς τα μέσα, δημιουργώντας σε συνδυασμό με τους κύριους προβολείς το μοτίβο της αγκύλης. Παρόμοια μεταχείριση έχουν και τα πίσω φώτα, ενώ και σε αυτή την περίπτωση το όνομα της Honda είναι γραμμένο ολογράφως. Ένα κοινό στοιχείο σχεδίασης και στις δύο εκδόσεις είναι οι φαρδιές οριζόντιες ράβδοι στους προφυλακτήρες.

Ένα ηλεκτρικό μοτέρ και 204 ίππους αμφότερα

Οι πληροφορίες που μας έρχονται από την Ασία αναφέρουν ότι αμφότερα έχουν μεταξόνιο 2.735 χλστ., πλάτος 1.840 χλστ., και ύψος 1.570 χλστ., ενώ μόλις 1 χιλιοστό είναι η διαφορά στο μήκος τους, με το NS2 να είναι το μικρότερο. Από μία μπροσούρα που αναφέρει τις προδιαγραφές τους αλιεύουμε πως και τα δύο θα εξοπλίζονται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 204 ίππων, συν μία μπαταρία 68,8 kWh.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Skoda