Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η εικόνα που διέρρευσε.

Η εικόνα που διέρρευσε.

Αυτό είναι το πρώτο ηλεκτρικό Abarth!

1.451 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2022)

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Abarth διέρρευσε, πριν πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του στις 22 Νοεμβρίου.

Διέρρευσε νέα εικόνα

Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Abarth θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 22 Νοεμβρίου, και θα σηματοδοτήσει την αρχή της μετάβασης της Abarth στην ηλεκτροκίνηση. Όσοι βρίσκονται εν αναμονή για να δουν το μοντέλο, δε χρειάζεται να περιμένουν μέχρι τότε, αφού μία εικόνα που διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει ξεκάθαρα το μικροσκοπικό ηλεκτρικό. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η εικόνα δεν είναι η πρώτη που κάνει την εμφάνισή της, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν είχε διαρρεύσει ακόμα μία την οποία και σας είχαμε παρουσιάσει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες

Πέραν της επιβεβαιωμένης ημερομηνίας της αποκάλυψης, η Abarth δεν έχει γνωστοποιήσει επίσημα κάποια πληροφορία. Ωστόσο υποθέτουμε πως μιλάμε για ένα πιο ισχυρό μοντέλο από το ηλεκτρικό 500e των 118 ίππων και των 220 Nm ροπής. Φυσικά αυτό που μένει να φανεί είναι εάν θα μιλάμε για το πιο ισχυρό αυτοκίνητο στην ιστορία της Abarth μέχρι σήμερα. Αυτή τη στιγμή, το πιο ισχυρό Abarth παραγωγής που έχει υπάρξει είναι το 695 Biposto με τον 1.400άρη υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα και 190 άλογα.

Εντυπωσιακό πρασινοκίτρινο χρώμα

Η φημολογία που υπάρχει από το παρελθόν κάνει λόγο πως το μοντέλο θα εξοπλιστεί με μπαταρία 42 kWh, ενώ η ιπποδύναμή του θα ανέρχεται μεταξύ 168 και 201 αλόγων. Εμφανισιακά, το νέο ηλεκτρικό Abarth 595e εμφανίστηκε σε εντυπωσιακό πρασινοκίτρινο χρώμα όντας εξοπλισμένο με έναν πιο επιθετικό μπροστινό προφυλακτήρα, ενώ το όνομα της ιταλικής φίρμας φιγουράρει στο κέντρο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
TA 4 THELO PSAXNO