Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το DS7 θα είναι το μοντέλο που θα ανοίξει το χορό των τεχνολογιών αυτόνομης οδήγησης για το Γαλλικό γκρουπ.

Το DS7 θα είναι το μοντέλο που θα ανοίξει το χορό των τεχνολογιών αυτόνομης οδήγησης για το Γαλλικό γκρουπ.

Αυτόνομη οδήγηση στη DS

2.751 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2017)

Στο τέλος του έτους το PSA Group ξεκινώντας από το DS7 θα αρχίσει να περνάει περισσότερη τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης στα μοντέλα του και θα συνεχίσει και στα υπόλοιπα μοντέλα του ομίλου σταδιακά.

Το πολυτελές κομμάτι του PSA Group, η DS, μπορεί να μην είναι η πρώτη εταιρεία του Group που θα λανσαριστεί στην Αμερικανική αγορά, θα είναι όμως η πρώτη που θα εξοπλιστεί με τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στις αρχές του επόμενου έτους το DS7 Crossback θα διατίθεται με συστήματα ημιαυτόνομης οδήγησης όπως αυτόματο παρκάρισμα (Park Pilot) και ένα σύστημα που παρακολουθεί τη θέση του αυτοκινήτου στο δρόμο (Connected Pilot). Αυτού του είδους οι τεχνολογίες θα εμφανιστούν και στα μοντέλα των Peugeot και Citroen λίγο μετά το λανσάρισμα του DS7 Crossback.Προς το παρόν, το Γαλλικό group προσφέρει συστήματα 1ου επιπέδου τα οποία χαρακτηρίζονται ως συστήματα υποβοήθησης. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα Adaptive cruise control, active braking και lane-keeping assistance τα οποία είναι διαθέσιμα σε μοντέλα των Peugeot και Citroen όπως τα 208 και 308 καθώς και τα C3, C4 Picasso και Spacetourer.

Γενικότερα, οι Γάλλοι έχουν μια σχετικά συντηρητική προσέγγιση απέναντι στις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης. Για παράδειγμα, δηλώνουν ότι θα μεταβούν στο επίπεδο 3 στα τέλη αυτής της δεκαετίας με αρχές της επόμενης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY