Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μέσω ενός 3ετούς προγράμματος που διεξήχθη στο Γκέτεμποργκ, οι εκπομπές ρύπων στις ενδοαστικές μεταφορές προϊόντων μειώθηκαν κατά 30% (μ.ό.).

Μέσω ενός 3ετούς προγράμματος που διεξήχθη στο Γκέτεμποργκ, οι εκπομπές ρύπων στις ενδοαστικές μεταφορές προϊόντων μειώθηκαν κατά 30% (μ.ό.).

Βελτιωμένες μεταφορικές, μειωμένοι ρύποι

2.076 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2013)

Αυτή είναι η «κεντρική ιδέα» του ερευνητικού προγράμματος που ολοκληρώθηκε στο Γκέτεμποργκ με τη συμμετοχή της Volvo Trucks και αφορά στις ενδοαστικές μεταφορές προϊόντων στις σύγχρονες πόλεις.

Συγκεκριμένα, μέσω του

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

προγράμματος «Climate-Smart City Distribution» που ολοκληρώθηκε την άνοιξη του 2013 στο Γκέτεμποργκ(Σουηδία), η Volvo Trucks καιοι υπόλοιποι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα (δημόσιοι φορείς, προμηθευτές,μεταφορικές επιχειρήσεις κ.ά.) κατάφεραν να αυξήσουν την αποδοτικότητα τωνμεταφορών αλλά και να μειώσουν τις εκπομπές ρύπων κατά 30% (μέσος όρος) σε 400οχήματα που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο καιδιευθύνοντα σύμβουλο της Volvo, Olof Persson,ο συνδυασμός οχημάτων με μειωμένη κατανάλωση, νέων τύπων καυσίμου που επιβαρύνουνλιγότερο το περιβάλλον και πιο αποδοτικών logistics, είναι το κλειδί για να επιτευχθεί η καλύτερηδιαχείριση των ενδοαστικών και όχι μόνο, μεταφορών.

Στο πρόγραμμα πουολοκληρώθηκε την άνοιξη στο Γκέτεμποργκ, ο μέσος όρος μείωσης των εκπομπών ρύπωνστα 400 οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν ανήλθε στο 30% ενώ σε ορισμένεςπεριπτώσεις παρατηρήθηκαν και μειώσεις της τάξης του 80%.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: 

Toyota
Fia