Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

F1: Βγήκε το teaser για την νέα ταινία του Brad Pitt

2.612 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2024)
F1: Βγήκε το teaser για την νέα ταινία του Brad Pitt

- Γυρίσματα κατά τη διάρκεια των αγώνων της σεζόν 2024 της Formula 1
- Αναμένεται στους κινηματογράφους το 2025
- Πρωταγωνιστής ο Brad Pitt και σκηνοθέτης ο Lewis Hamilton
- Μεγάλη συμμετοχή στη ταινία από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της F1

Γυρίσματα κατά τη διάρκεια των αγώνων της σεζόν 2024 της Formula 1

Βγήκε το trailer της νέας ταινίας του Brad Pitt βασισμένη στην F1. Η ταινία F1 αναμένεται στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2025, αφού τα γυρίσματα λαμβάνουν μέρος κατά τη διάρκεια των Grand Prix της φετινής σεζόν. Η ταινία δεν πρόκειται να σπάσει τη θεματική των ταινιών βασισμένων στην F1, με τη κύρια βάση της να είναι το Drive to Survive (σειρά του Netflix αφιερωμένη στις σεζόν της F1).

Πρωταγωνιστής ο Brad Pitt και σκηνοθέτης ο Lewis Hamilton

Πέρα από το γεγονός ότι θα πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt, η ταινία F1 θα έχει διάφορους σκηνοθέτες, με έναν από αυτούς να είναι ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής του αθλήματος Lewis Hamilton. Ο 'Αγγλος οδηγός έχει βαλθεί να μας τρελάνει φέτος, αφού πέρα από το γεγονός ότι υπέγραψε στη Ferrari από την επόμενη χρονιά θα συνεργαστεί με τον αμερικάνο αστέρα του Hollywood, τον σκηνοθέτη της ταινίας Top Gun: Maverick αλλά και την Mercedes-AMG Petronas για να φέρει λίγη από τη μαγεία της F1 στη μεγάλη οθόνη.
 

Μεγάλη συμμετοχή στη ταινία από το μαγικό κόσμο της Formula 1

Οι συμμετοχές βέβαια δεν σταματούν εκεί αφού πέρα από τον Hamilton και την Mercedes, αναμένεται να πάρουν μέρος και άλλοι οδηγοί αλλά και CEO ομάδων της F1, όπως ο παγκόσμιος πρωταθλητής Max Verstappen και το πρώην αφεντικό της Haas Gunther Steiner. Βέβαια δεν αποκλείεται βέβαια,  να δούμε ακόμα περισσότερους να συμμετέχουν στη ταινία.
 

Mercedes
OPEL